Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mit jelent a kétely? Miért kell belevágni egy kapcsolatba, ha utána visszavonulót fúj? Miért kell megvárni, amíg fülig szerelmes lesz az ember lánya?
Nincs sok tapasztalatom kapcsolat téren,de ezt tapasztaltam.
Nem akaszkodtam rá senkire,nem tapadtam rá,stb.Nyilván érdeklődtem feléjük,látszódik is rajtam az,ha valaki nem közömbös számomra.
Ketely azert van, mert nem ismered a masikat. Nyilvan tokeletes ember nincs, es az elejen csak a jo dolgokat latod, mindenki a legjobb oldalat mutatja. Aztan van egy csomo dolog, amit toleralni kell egy kapcsolatban. Az en toleranciaszintemet ismerem, de a masiket nem. Azt sem, hogy mennyire bosszantja egy adott dolog. Van akinek egy legyintes, mas meg tiszta ideg lesz tole. Szoval ezt jelenti a ketely, a az ismeretlen tenyezok kiszamithatatlansaga. En ferfikent, mernokkent igyekszem jol felmerni a helyzetet, es a bizonytalansagi tenyezok zavarnak. Nem tudom mas is igy van vele, de en igy mukodom.
43F
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem szerettem volna kiemelni a férfiakat,nyilván én velük tapasztaltam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!