Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy nagyon sok nő lép le külföldi pasival?
Figyelt kérdés
Elvégzik a fősulit/egyetemet majd rájönnek hogy pályakezdőként itthon kalap szarok a lehetőségek. Aztán egyszerre csak azon kapják magukat, hogy megismerkednek egy külföldi pasival és már itt sem vannak... Sok pasi is szívesen lelépne, csak nincs kivel. A magyar pasik nem olyan kapósak mint a magyar nők. Csak nekem tűnik fel ez a jelenség? Nem fog ez a sok fiatal nő hiányozni itthonról?2019. jún. 2. 20:42
11/16 anonim válasza:
En annoy a Magyar ferjemmel koltoztem kulfoldre, aki az elso 6 honap alatt megcsalt egy kulfoldi csajjal. Azonnal kidobtam, ket honapra ra megismertem a kulfoldi ferjem es mar 10 eve egyutt vagyunk. Szoval vannak mas variaciok is erre a temara.
12/16 anonim válasza:
Egyen függő de ne akarja be alittani please senkise hogy egy no sincs mar az országban meg mundig a nők vannak többen mint a férfiak az országban... meg annyi hogy sok itt a műmájer... persze mindenhol vannak de itt a rendes jo pasik azert nem erik be egy átlagos novel hanem a saját sulycsoprotukbol választanak...
de amugy az most mit szóljon akinek külföldi csaja van? Mert abból is van jo par itt... Lehet a végen nem lesz férfi az országban? 😂😂😅
13/16 anonim válasza:
Láthatja más is az exogámiájukat akinek van szeme. Ők igazából árulók. Az ilyesmi a bajban/szegénységben mutatkozik meg. De őszintén szólva mi semmit se vesztünk velük, ahogy az idegenek se nyernek semmit velük.
14/16 anonim válasza:
Nekem csak az a meglepő, ha 1 nő az előtte lévő barátjához képest 2-3xor vagyonosabbal jön össze meg 20 év kor különbséggel de egészségére. Szerintem ez a külföldi pasassal jövők össze sztorik talán az egyetemre járók között felfedezhető dolog, ahogy azok a lányok nagy része dolgozik prostiként is.
15/16 anonim válasza:
A külföldi nők 90%-a lenézi a magyar pasikat (is). Nagyon sok kint élő ismerősöm végzettségtől kinézettől függetlenül erről számolt be.
16/16 Ollókezű Edward válasza:
A külföldi pasik kicsit másképp állnak a dolgokhoz, azért. Magxyarország gondolkodásban is még Balkán, nem csak életszínvonalban. Hiába erőltetitek azt, hogy csak a pénz miatt, nem arról van szó, de hát tudjuk, hogy mindenki saját magából indul ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!