Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami taktika?

Figyelt kérdés
Rámír a férfi, kérdez valami tőlem, és én válaszolok neki (abban a percben), ő pedig eltűnik, van hogy 1 órán keresztül inaktív lesz. Csak percek után nézi meg az üzenetem. Ha pl nincs ideje, nem értem, hogy miért keres. Miért nem keres akkor amikor hamarabb tudna válaszolni
2019. jún. 2. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Hát, neked is mozgalmas életed lehet, ha ezzel vagy elfoglalva, hogy naphosszat azt figyeld, hogy a Jencike visszaírt-e, látta-e, aktív-e...

Éld az életed, ha akar ír, ha nem nem. Ha nem ír, akkor elfeleded, ha ír, beszélgettek.

2019. jún. 2. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Neked nem szokott közbejönni semmi?

Én is szoktam azt csinálni,hogy benne vagyok egy beszélgetésben,majd eltűnök mert dolgom akadt.És nem köszönök el,mert akkor 1 nap 20szor el kéne köszönnöm ugyanattól az embertől

2019. jún. 2. 18:25
 3/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
52%

Nem bírok ezeken kiigazodni. Egyszer az a probléma, hogy a pasika másodperceken belül mindenre reagál, máskor meg az, ha órákig nem néz rá a mobiljára.

Ja, taktika, össze-vissza taktikázunk 0-24-ben, ebből áll az életünk. Gyökér!

2019. jún. 2. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Hiába pontozol le mindenkit! Igazuk van
2019. jún. 2. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hiszen akkor keres, amikor ideje van. Akkor is válaszol. Ha nem dedósok vagytok, nincs ebben taktika. De te tuti gyerek vagy.
2019. jún. 2. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nem pontoztam le senkit
2019. jún. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!