Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasikat találni?
22:26:
Tillát a 2. oldal alján említette valaki. De örülök, hogy legalább annyit megtudtam Rólad, hogy ő nem állítja el a lélegzeted.
Az internetes társkeresésnek meg nem baj, hogy nem vagy híve. Egyrészt én sem, mert az egész elveszti a varázsát. Nincs meg az első pillantás, amikor még semmit nem tudunk a másikról, csak "felvillanik" előttünk, így nem lehet évek múlva felidézni a szép emlékeket. Másrészről meg most most mennem kell, és ha már ennyire az elején csak így lerázlak, ki tudja, mi lenne egy hét múlva :D
hogy hol lehet ?
ott vannak körülötted csak nem veszed észre
szimplán átnézel rajtuk
22:44:
Valóban nem vagy unalmas társaság ;)
Csak ez a baj az internettel, hogy egy reakcióra 8 percet kell várni. Annyi időm meg csak ritkán van :P
De tényleg nem vagy unalmas társaság, jó volt Veled "beszélgetni" (:))
Te meg pont azért nem járnál jól velem, mert én meg unalmas társaság vagyok. Legalábbis amíg nem ismerem meg a másik felet, ha egyszer beindulok, nincs megállás :)
Ezt a beszélgetést is szívesen folytatnám, csak nem ez az ideális környezet. Jó lenne legalább e-mailben, vagy személyesen, de egyelőre megelégszek, ha a válaszodat privátban írod meg. (nem kell önéletrajzi formában, fényképet meg úgysem tudsz csatolni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!