Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes és normális lányt hol lehet találni? Hol vannak?
Figyelt kérdés
Túl sokat kérek? :((2010. júl. 7. 21:42
11/21 anonim válasza:
énis annak vélem magam:D
ha gondolod írj rám,vagyis én rádírok :D
12/21 anonim válasza:
ezt fordítva is meglehetne kérdezni..
na meg ez nézőpont kérdése is, ha belegondolsz.
Én is "keresem" a normális fiúkat, eddig sikertelenül..
Jó tanuló vagyok, vannak céljaim, szoktam olvasni, futok, figyelek magamra, az öltözködésemre..viszont nem iszok, nem járok minden hétvégén bulizni a hajógyári szigetre, és nem is dohányzok..Emiatt a többség első ránézésre vagy strébernek, vagy kriplinek tart :S
Eddig úgy vettem észre, hogy az olyan pasik, akiknek bejön, hogy nem fekszek le mindenkivel, aki velem szembejön és nem iszom magam seggrészegre, 30 év felett van :S
13/21 anonim válasza:
még úgy egy fél óráig megtalálhatsz a gép elött, utána zuhanyzok tehát a fürdőben keress, azután pedig tvzni fogok, uh az ágyamon megtalálsz:)
15/21 anonim válasza:
ja hoppá, te lányt keresel, bocs elnéztem engem felejts el:D:D
17/21 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint nőkben ez a két tulajdonság együtt paradoxon a durvábbik fajtából. Nagyon ritka kivételek vannak a 15 éves lánykák között de sajnos ők is beteljesítik a végzetet ezért nem lehet ilyet találni.
18/21 anonim válasza:
én annak vallom magam, viszont keresem a kérdésedben lévő különböző nemű személyt:Dtapasztalataim alapján értelmes és normális srácból kevesebb van:)amúgy van egy olyan érzésem hogy te is találkoztál már ilyen lánnyal,csak nem felelt meg külsőre...
19/21 anonim válasza:
a kérdés, hogy csak értelmes- normális legyen, vagy esetleg még szép is? mert ha az előző akkor pl. főiskolán, egyetemeken. Ha azt akarod, hogy még szép is legyen, akkor felejtsd el, szinte esélytelen kategória.
20/21 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem a gép előtt ülve fogod megtudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!