Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes és normális lányt hol lehet találni? Hol vannak?
Figyelt kérdés
Túl sokat kérek? :((2010. júl. 7. 21:42
1/21 anonim válasza:
Én az vagyok:D:D:D biciglivel biciglivel biciglivel biciglivel biciglivel
2/21 anonim válasza:
En is egy erdekes normalis pasit keresek, csak nem nagyon talalok sajnos:(
Ha gondolod irhatsz privat e-mailt es valaszolok
21/L
5/21 anonim válasza:
De amúgy tányleg hol lehet normális pasit találni?:O
6/21 anonim válasza:
Rossz helyen keresgélsz, ne is keress görcsösen egyáltalán, legyél nyitott a világra és akkor rád talál a szerelem, csinálj olyan dolgokat, hobbikat, amitől jól érzed magad, azt észreveszik a lányok, amíg egyedül nem tudsz boldog lenni, addig mással sem.
7/21 anonim válasza:
Írsz privát e-mailt? Egy próbát csak megér... :D
8/21 anonim válasza:
Nagyon egyszerű.Nem a plázában és a diszkóban kell keresgélned,hanem kimész egy parkba,könyvtárba és megszólítod az első lányt,akinek könyv van a kezében.Osztálytársaid között nincsenek jó tanuló lányok?Azoknak talán ismered a stílusát.Na kb.külsőre olyanokra fókuszálj.
9/21 anonim válasza:
Én az vagyok. :D
Ez nem felhívás keringőre amúgy.
10/21 anonim válasza:
Attól függ, neked miben merül ki az a fogalom, hogy értelmes. Körülírnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!