Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezhetnék beszélgetést ezzel a fiúval?
A piacon van egy fiú az egyik zöldséges asztalnál, csak az a baj, hogy mindig a családjával van (apja, anyja). Ők az eladók, náluk szoktam venni zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon tetszik nekem a srác, mindenkivel kedves, szorgalmas, mert pakol, rendez, stb. Hogyan beszélgethetnék vele? Kicsit zavar, hogy mindig ott vannak a szülei, így nem tudom hogyan ismerkedhetnék vele. Valami ötlet, ami nem cringe szülők előtt, de vegye a lapot?
L/23
Eszembe jutott néhány ötlet, de a szülei előtt elég kínos lenne.
Amúgy meg hogyan? Simán, normálisan, alap beszélgetéssel indítva a szokásos standard témákkal. A szüleit is bevonhatod az elején. De tényleg nem egy agysebészet feltenni pár olyan kérdést amire bőségesen lehet reagálni és még élvezettel is beszélnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!