Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ezért kedves a pasi?
Mert arra gondol , hogy nekem ö tetszik , es akkor együttérez velem , netalán sajnál?
Mivel több megértést tanúsit irantam , kedvesebb
Létezik. De tetszhetsz te is neki vagy lehet ilyen empatikus alkat is esetleg kölcsön akar kérni. Ezt ennyiből nem fogjuk tudni pontosan megítélni.
32/f
A nagy számok törvénye alapján lehetséges. Ahogy az is, hogy fülig szerelmes beléd. Ahogy az is, hogy egy sorozatgyilkos és a kedveskedésével akar felcsalni a lakására, ahol megeheti a szívedet.
Ahogy az is lehet, hogy csak azért ölne meg, hogy a szerveiddel megmentsen másik 4-5 embert (2 vese, máj, tüdő, szív).
Miért vagy a saját boldogságod ellensége? Miért agyalod túl a dolgokat? Szimpatikus neked? Akkor örülj neki és akár kezdeményezz is.
Létezhet. Figyelj, ne keress minden mögött hátsó szándékot vagy rejtett indítékot. Tényleg ne tedd. Én azt teszem nagyon régen és picit sem vagyok boldog. Az a baj, hogy bár ezzel megvédem magam sikeresen a bajtól, de a jótól is.
Szóval most fordulj vissza, amíg nem késő. Magad sem veszed észre és késő lesz :(
Köszi mindenkinek
2 es jót kacagtam
A kerdes az , ha sajnál e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!