Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha egy pár egymás telefonját is használja?
Igen. Mert normális pároknak nincs titkuk.
Meg a profiknak van pasizásra/csajozásra 2. telefonjuk, amiről a párjuk nem tud! >:)
Megnézni a másik telefonján a híreket, csinálni vele egy képet, szerintem belefér. Bár talán illik előtte megkérdezni, hogy nem gond-e.
Fölvenni ha csörög, viszont véleményem szerint necces. Én például, ha felhívok valakit, kifejezetten rühellem az ilyesmit. Abszolút nem biztos, hogy az illető párjával akarok beszélni. (Pedig senki szeretője nem vagyok.)
A magam részéről akkor se biztos, hogy fölvenném, ha a párom kifejezetten erre kérne. Szerencsére neki se jutott még eszébe, hogy az enyémet fölkapkodja.
Nekem ez olyan ellenőrzés szerűnek tűnik; mindenről tudni, ki, mikor, kivel, miért beszél. Megfulladnék egy ilyen kapcsolatban. De ha nekik így jó, nem szólnék bele.
Felvenni sosem szoktuk egymás telefonját, egyszer-egyszer volt olyan, hogy pl a tesója hívta mikor úton voltunk és nyilván vezetés közben nem telefonozik, akkor megkért, hogy vegyem fel. De egyébként azt sem szívesen tettem.
Netezni szoktunk egymásén ha épp az van közelebb, vagy a sajátunk lemerült de ez sem mindennapos dolog.
Nekem normális mi igy is csináljuk.
Vhogy igy jött, hogy ő nagyon csevegős meg humoros én meg utalok telefonálni és sokszor kértem vegye fel (nem mindenkinél nyilván attól függ ismerte e a hívót vagy sem)... vagy én is ha úgy jött ki és vmi haver hívott simán, akár poénból.
Sokszor kérem arra is hogy irjon viberen messengeren vkinek, de forditva ez is ugyanúgy előfordul. Nincs olyan hogy valamit nem láthat meg a másik és bnőkkel se targyalak olyat pl messengeren amit ciki ha meglát. Forditva dettó. Nincs is jelszavazva a telónk.
Hozza kell tennem nekem ő az első párom akivel ennyire ilyen szinten vagyunk. Az ex jelszavazott mindent, de volt bőven mit rejtegetnie!
Ha megbeszélik es mindkettejuknek rendben, akkor normális.
Én szemelyszerint utálom, ha belenyulkalnak.
Én azt láttam,hogy nem baj, szüleim csak bejövő hívást vesznek fel, ha a másik nincs ott és vagy utána viszik (ha például kint van az udvaron).
De hogy egymás telefonját ezenkívül nézegessék, nem. Ebben eggyet is értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!