Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen korban miket lehet csinálni? Mármint, mint ugy értem, hogy fiú lány. Amugy 13 éves vagyok, de nemsokára 14
Te életed,azt csinálsz,amit csak akarsz.
Ha nincs ötleted,akkor majd lesz...
Fogjátok egymás kezét, beszélgessetek jókat, menjetek kirándulni, járjatok strandra, erdőbe, sportoljatok együtt.
Tanuljátok a párkapcsolat nevű játékot. Próbáld meg megérteni és megtanulni hogyan kell alkalmazkodni egy másik emberhez, mikor lehet engedni, és mikor kell nemet mondani. A párkapcsolatnak része a szexualítás. Te még csak az alapoknál tartasz a szex viszont az értettségi tétel. A szex lényege a kielégülésre való törekvés, mindkét partner esetén. A nők kielégülése ( az orgazmus ) egy bonyolult testi LELKI folyamat.
Lelki oldalról érettnek és késznek érzed magad erre ?
Mit vársz 13 évesen egy testi kapcsolattól ?
Gondold végig !
Ha nem érted amit leírtam, akkor egyenlőre javaslom a plüssmacit elfoglaltságnak.
jajj nem azt mondtam hogy van egy pasim és már elsőpillantásra dugni akkarok vele.. -.-"
és azt én is tudom hogy a csókkal meg a szexel mégvárni kell párévet..
csak gondoltam megkérdezem hogy ti erről mit gondoltok mert ti már éretebbek vagyoktok:)
egyébként én még csak a csók ig jutotam el de ez elég is volt de igazából megbántam.
Én is tisztában tartom azt hogy a szexel várni kell egy pár évet. és nem szeretnék a "14 évesen elvesztették a szüzessgét" közé tartozni.. de igazából most van egy fiú...már lassan 2hónapja beszélgetünk msn...nagyon de nagyon jót tudunk beszélgetni..de csak az a kár hogy kicsit idősebb nálam:( és féltem is vele találkozni..de találkoztunk...2-szer is..nagyon de nagyon aranyos volt...elmentünk fagyizni és sátultunk és rengeteget nevettünk:)
és a beszélgetéssel olyan hamar elment az idő...hogy otthon le is szidtak hogy későnmentem haza:S
de igazából nagyon jól éreztem vele magam..:)
a szüleimtől megkérdeztem hogy lehett-e barátom:$
azt mondták csak akkor ha jó jegyeim vannak...de hisz jó jegyeim..vannak...négyeseim és őtőseim vannak:S
most mitcsináljak?:s
anyira jól éreztem magam azzal a sráccal..és már többször is mondta nekem hogy semmit sem szeretne elsijetni..és hogy arra..várna rám anyi évet amenyit csak kell...
mindennap hiv..reggel este...1 hónap allat...54 sms-t kaptam töle...nagyon aranyos..
mit csináljak?:S
14 évesen volt egy 13 éves barátnőm (több, mint 20 éve már :)))sétáltunk és csókolóztunk és sétáltunk és csókolóztunk, nem is nagyon beszélgettünk, csak szorongattuk egymás kezét. Szerelmesek voltunk, mint az atom. Engedte, hogy ruhán keresztül simogassam a cicijét. Aztán elköltözött, de költözése előtt ruha nélkül is simogathattam, derékon alul nemigen jutottam -de ahogy emlékszem, nem is nagyon tudtam mit is kell arrafelé keresni :)
Nagyon szép emlék...
ez nagyon édes emlék...
nekem is vannak ien emlékeim mert nem rég volt egy barátom...az első barátom..első ölelés első csók..nagyon jó volt...de ma már ugy tekint rám mint az elenségére
Kedves kérdező. :)
Nem is igazán tudom mit kéne hozzáfüzni az előttem szólókhoz.Majdnem mindent kiveséztek ami fontos, és megszivlelendő.Fagyizás, séta, trécs, smaci iggen jó :)
Egyvalamit mégis kihagytak.
Amikor én 14 éves voltam, a telkünkön voltunk, egy pokróc volt leteritve, és épp reggeliztem.
Odajött anyukám, és elkezdett mondani mindenféle dolgot a sexről, hogy kik a szereplők stb :Daztán eltároltam az infot, hogy majd jólessz későbbre. :)
Sztem ha ajánlhatok, menj oda anyukádhoz, és kérdezd meg hogy ezek hogy is mennek.
nem azt a választ fogod kapni, hogy hogy kell egy aktust végigcsinálni, hanem hogy miért is csinálják az emberek..
Tény, hogy egy nagyon jó dolog, de kérdés hogy mikor van ideje, és legfőképp hogy kivel.
Azt mondják a pszihodokik, hogy az első az sokat számit lelkileg.
Egy pár év mulva én is oda fogok ballagni a kislányomhoz, és el fogom neki magyarázni, hogy mikor és hogy kivel, és hogyan zajlik ez a dolog.
Hogy ne egy kötelesség legyen, mert a csajok kinéznek a bandából, vagy otthagy a pasim, ha nem fekszek alá...nagyon sok fiatal igy gondolkodik, és nagyon helytelenül is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!