Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves lány és 15 éves fiú között nagyon nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 19:27
11/20 anonim válasza:
Ha még legalább 2 évig nem történik semmi köztetek, maximum puszi, akkor semmi gond!
12/20 anonim válasza:
A szexet a törvény bünteti,valamint a 12éves lány túl fiatal a 15éves sráchoz. = ebben a korban hatalmas különbség. Ha a lány 15-16lenne a fiú 18,akkor nem lenne nagy..de így igen...
13/20 anonim válasza:
Mi?! Nem.Bár szerintem a szexhez télleg korai,de vannak,akik korán kezdik.[tudok példát]Nyugalom,az a 3 év nem sok.Még vannak a 30 évek is,és ha látná őket az ember,mint a szerelmes tinik.
14/20 anonim válasza:
3 év szerintem ideális. De ebben az életkorban inkább a tanulással kellene foglalkozni, annyira gyerekek vagytok még!
15/20 anonim válasza:
Ha a lány 12 év alatt van, a fiú 14 év felett, akkor a szex nemi erőszaknak minősül. Talán nem véletlen...
16/20 Meera válasza:
Nem!!!!
Ilyen korban a fiúk még tök éretlenek(tapasztalatból tudom), de persze nem kell messzire menni ilyenkor még.Amúgy szerintem a 2-3 év az ideális tiniknél(a srácok javára).
17/20 anonim válasza:
Barátsághoz nem, szexhez igen!
19/20 anonim válasza:
3 ev nem sok hisz en is igy vagyok vele
20/20 anonim válasza:
Hallottál már Jókairól és az ő második feleségéről? Ahhoz képest 3 év az lóf.sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!