Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos szingli lányok, ha egy férfi udvariasan utalna rá hogy szeretne szeretkezni veletek, vagy netán pénzt ajánlana, mi lenne a reakciótok?
18-as. Igazat kell hogy adjak. Az összes férfi frusztráció mögött a meg nem élt szexualitás áll.
Akik itt sírnak hogy nincs nő, meg elutasítják őket, azoknak is a szexuális elfojtás fáj annyira, mivel ez egy ösztön. A párkapcsolat, a társas élet csak azután jön. Az udvarlás is a szex előcsarnoka. Az összes férfi papucskodás is a szex miatt van.
Itt az egyedüli kérdéses dolog a nő hozzáállása. Vagy kell neki az a férfi, vagy nem. A nő a befogadó, a nő dönt. Még abban az esetben is, amikor egy kőgazdag szuperférfi úgymond felszedi a porból. Ha zárva a kapu, akkor nem megy be a százados. A férfi csak jelentkezik, és ez így is volt amíg világa a világ.
Én akivel járni akartam, annak udvaroltam, nekem az egész lénye kellett. Sosem vittem ágyba azonnal, a legédesebb időszak az addig volt, amíg nem történt meg a dolog, csak ment a fantáziálás, a játék egymással. Mondom ezt férfiként.
Voltak egyéjszakás kalandjaim is, de az nem az én világom. Fizikálisan hányingerem volt utána, mert egy idegennel voltam úgy, hogy holnap simán egy másvalakivel lesz. A fizikai kielégülésen kívül nem jelentett semmit, az meg nekem akkor nagyon kevés volt.
25-ös. Általában a körön kívül álltam mindig is. Nálam mindennek és mindenkinek lelke van, egy azonos időben és térben élő közösség vagyunk. Az ember meg szellemi lény, bár ezt a mai profitorientált világ igyekszik elnyomni, és az egót és a birtoklási vágyat erősíteni.
Ez nálam semmit sem ér, én az érzéseim szerint élek. Te, én, ők, mind ugyanazok vagyunk. Egymásra van szükségünk, nem a műanyag vackokra és a pótcselekvésekre. Egy kapcsolat sem csak a testiségről kellene hogy szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!