Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy? Miért így kellett megtudnom?
Ezt honnan tudjuk? Csak tippelhetünk.
Pár eshetőség:
- kapcsolatban volt
- kapcsolatban voltál
- azt hitte, hogy kapcsolatban vagy
- padlón volt, és azt hitte, úgyis csak elszúrná...
De ezt igazán tőle kéne megkérdezni.
Lehet meg is kérdezem.
Dehogy volt szexkapcsolat.
Oké, én is inkább arra voksolok hogy nem volt bátorsága cselekedni míg adott volt a szituácó. De miért kellett utólag visszaigazolást adni arról, amire akkoriban vártam és nem kaptam meg. Értitek?
Be volt tojva a saját érzéseitől, vagy nem volt eléggé biztos a te érdeklődésedben. Vagy volt neki más is a képben. Kérdezd meg tőle, hogy miért nem lépett!
Amúgy a férfiak sokszor lassított felvételben működnek. Nekem olyan is volt, hogy valaki 5 év után keresett fel, hogy tudja hogy velem milyen jó lett volna. Na köszi...
Szóval, egymásba estetek, de ő csak utólag mondta... Én ezt nem értem.
Amúgy, ha ott volt a lehetőség és nem élt vele, és ilyenkor dobja be, ez csak duma. Csak b-ssza a csőrét, hogy egy lehetőség ugrott.
De szerelmet vallott?
Nem kezdeményezést?
Ha igy van, akkor biztos később rájött, hogy fontos vagy számára, csak bizonytalan volt...
De ha neked tetszett, vagy tetszik még, akkor szerintem adj neki esélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!