Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdekel egy ronda fogú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel egy ronda fogú, gyerekkel rendelkező "ronda" férfi akit jóformán nem is ismerek? Ez mivel magyarázható?

Figyelt kérdés

Egy szépnek mondott, igényes lány vagyok.

Mégsem tudok egy ilyen szakadt srácot kiverni a fejemből és igazán nem is tartom annak, csak tudom, hogy az emberek 90%-a annak tartaná. Még gyereke is van, sosem beszéltünk, csak egy környéken laktunk.

Valamivel csak lehet magyarázni ezt..

2019. máj. 28. 12:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
idefigyelj! az én szerelmem se tartozik a szépfiúk közé, de úgy elcsavarta a fejem, hogy végem lett!!! nem érdekel semmi rondaság rajta, csak a gyönyörű lelke és a tekintete az életvidámsága.. és hogy viszont szeret..
2019. máj. 30. 14:43
 12/24 anonim ***** válasza:
majd kiábrándulsz belőle ha egyszer a buszmegállóba eléd áll és azt mondja: Tia nem tutnál atni ed öttázaszt met ez a büdöt kölök kilopta tennap a pétátámból a két etresemet mot mek nem tutunk hazamenni met az a kötög ellenőr itmer benünket
2019. máj. 30. 15:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt, Balázskának meg a többi lúzernek így is a semmire van kibaxott nagy igénye!
2019. máj. 30. 18:06
 14/24 A kérdező kommentje:
12. Mondjuk ebben azért van valami.
2019. máj. 30. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
Hasonlo a helyzet itt is. Írj ha gondolod.
2019. máj. 30. 19:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha a kérdés igaz, akkor a válasz az ösztönös vonzalom. Arra általában nincs értelmes indok.
2019. máj. 30. 21:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Érdekelhet, vonzódhatsz hozzá, de ezek semmit nem érnek, ha mondjuk nem élnél vele 1-5 évet, vagy egy egész életet. Az ilyen érzelmeket el kell felejteni, semmi értelmük.
2019. máj. 30. 23:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem most ez a színésznő jön be nagyon, szép, de valahogy olyan furán szép:

[link]

2019. máj. 30. 23:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez. Iszonyúan vonz egy lepukkant alak, aki az Anyja pénzéből él 39 évesen!!! Nem csinál semmit, totál céltalan, iszonyat gáz életet él és nem is nagy szám külsőre, sörhasa van, nincs jó teste, arcra se egy hűde és olyan buta szemüveget hord. Sokat beszélgettünk mostanában mert annak a családnak dolgozom és elkerülhetetlen a találkozás. Minden józan érv ellene szól, sosem vállalnám fel de annyira szívesen lefeküdnék vele egyszer ha azután el lehetne felejteni az egészet, azzal csillapodna a vágy, ami tudjuk, hogy egy illúzió.. De félek, hogy nem szabadulnék Tőle utána... Felfoghatatlan, nem értem magam 35/N
2019. aug. 8. 19:01
 20/24 A kérdező kommentje:

19. Itt mentségére szóljon dolgozik az illető és a teste se rossz, de azonkívül botrány. Szintén sosem vállalnám fel és szégyellném, ha tudnák az emberek.

Mégis meg se tudom mondani mióta fantáziálok róla..

És szintén úgy gondolom, hogy részemről is főleg illúzió ami iránt vonzódok.

Köszi, hogy leírtad. :)

2019. aug. 8. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!