Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csókkal zárult randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csókkal zárult randi után ez még nem nevezhető járásnak nem?

Figyelt kérdés
még csak egyszer randiztunk de azis nagyon jól sikerült:) nemsokára jön a következő..de ez még nem járás nem? mikortól nevezhető annak?
2010. júl. 7. 17:15
 1/8 anonim válasza:

akkortól mikor megkérdezi hogy : Járunk? te:Igen :D szerintem innentől nevezik annak

hülye szó, semmi értelme..de minden kapcsolatban megkérdezik

vagyis tőlem eddig mindig a fiú kérdezte 16/L

sztem ne ezen gondolkozz hogy hogyan nevezd!! élvezd a randikat :)

2010. júl. 7. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan gáz, hogy "járunk? ja.." Mi az első csóktól szoktuk általába, de akkoris meg is van beszélve utána, hogy akkor most együtt vagyunk :) Kérdezd meg ő honnan nevezi járásnak?!:)
2010. júl. 7. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ezt kérdeznie kell valamelyikünknek ...értem :D köszi
2010. júl. 7. 17:27
 4/8 Timi: ) ***** válasza:

Tőlem nem kérdezte meg a mostani pasim hogy járunk??

Elkezdtünk egyre többet találkozgatni,jól éreztük magunkat,közös programok..

Azóta is együtt vagyunk,már 2 és fél éve.

Szerintem azt megfogod érezni mikortól alkottok egy párt!

23/L

2010. júl. 7. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
a csók egyértelmű jelzés, nem? szerintem jártok :D
2010. júl. 7. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

szerintem van egy egyértelműbb kérdés is amit a fiú feltehet:

-Oszt szopol'e?

2010. júl. 7. 17:58
 7/8 Lamafighter ***** válasza:

jah hogyne, valós h a csóktól jártok :D ....

én akkor nemistudom már hány lánnyal járok egyszerre(és teszem hozzá mind jó volt) :D

valóban gáz, maga a kifejezés, de ez van :D ez vehető a legbiztosabbra, próbáljatok kitalálni rá valami más kifejezést és terjesszétek.

mittudomén: "csinálnád még ezt meg hasonló más perverz dolgot is az idők végezetéig és addig mással nem?" :DDD

2010. júl. 7. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nevezhető járásnak. Én is innen nevezem annak, hogy járok valakivel. Gáz ha megkérdezi hogy járunk? vagy ha te. Szerintem semmiképp ne kérdezd meg. Ha a következő randin csókkal köszöntök akkor biztosan:)
2010. júl. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!