Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudok ilyen lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ilyen lánnyal ismerkedni?

Figyelt kérdés
[link]
2019. máj. 27. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztriptiz bárban, vagy bármelyik suliban. Bulizó helyeken.
2019. máj. 27. 19:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Én még soha nem láttam ilyen szép lányt élőben.
2019. máj. 27. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért melyik bolygón laksz?
2019. máj. 27. 19:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem láttál ilyen szép lányt élőben, mert ez egy előnyösen beállított fotó egy vastagon kisminkelt lányról.

Szép vonásai vannak, amit előnyösen hangsúlyoz műszempillákkal és sminkkel. A haja sem olyan, amit reggel csak megfésült és kész is. Biztos vagyok benne, hogy láttál már hasonlóan szép lányt, csak rajtuk az utcán nem szokott ilyen smink lenni.

Vagy fordítva, nem biztos, hogy az utcán megismernéd ezt a lányt, amint farmerben, smink nélkül, befont hajjal, sportcipőben szatyorral a kezében hazafelé tart a boltból.

Ha ilyesfajta szépségre vágysz, menj bulizni valami puccos helyre, ahol a lányok általában talpig csini ruciban, sminkben vannak.

2019. máj. 27. 19:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem a smink miatt tetszik annyira, hanem a feje formája, az orra és a szeme miatt. Azokon nem tud változtatni semmilyen sminkkel.
2019. máj. 27. 19:40
 6/13 A kérdező kommentje:

Tessék, itt van smink nélkül. Szerintem smink nélkül még gyönyörűbb, mint sminkkel.

[link]

2019. máj. 27. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Smink nélkül? Haha
2019. máj. 27. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen smink nélkül? Vegulis csak alapozó, púder, highlighter, konturceruza, szemoldokceruza,szempillaspirál van rajta. Hát ja, az végülis már majdnem smink nélkül van.
2019. máj. 27. 20:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, te nagyon fiatal vagy és/vagy nem értesz a szépségiparhoz, ugye?

Ennyi vakolattal egy kecskét is széppé lehetne varázsolni...

2019. máj. 28. 06:05
 10/13 anonim ***** válasza:
szolárium ban
2019. máj. 28. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!