Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet fiú és lány közt barátság?!
A mi osztályunkban van egy baráti társaság két éve, ami elég vegyes, kb. 3-4 fiú és lány van benne. Nem tudom, hogy meddig tart ki ez a csapat, de eddig a gimi első két évét jól vették és szerintem senkinek sem tetszett meg a másik a csapatból, habár az egyik lány közülük az osztály, ha nem a suli egyik legjobb csaja.
De rajtuk kívül én is valóban mindenhol azt tapasztalom, hogy ez a fiú-lány barátság nem létezik. A fiúk a lány barátaikat szexuálisan is vonzónak tartják, fordítva ez pedig nem tudom mennyire áll fent, lehet hogy a lányok csak simán mind olyan naivok, hogy elhiszik, ilyen tényleg lehet, hogy fiú barát, és azért mennek bele az egész barátságba. Az pedig később vagy megtörténik, vagy nem, hogy az egyik fél beleszeret a másikba, és akkor megy a csúnya veszekedés, meg minden.
Kegyetlennek hangzik, de hagyd őket összetörni. Csak így van esélyed arra, hogy egyszer újra barátok lehettek majd, ha többé nem lesznek beléd szerelmesek.
szerintem maximum haverság van. én totálisan beleszerettem egy lányba aki csak haverjának tekintett, mióta kiderült, azóta annak sem, én meg kib#szott szarul vagyok miatta már jó ideje. nem hiszek ebben a fiú lány barátságban.
Ha te vagy csúnya és ő szép, akkor te fogsz beleszeretni, ha ő a csúnya és te vagy szép akkor meg ő fog beléd szeretni. Ha mindketten csúnyák vagytok akkor meg azért, és ha mindketten szépek akkor esetleg lehet valami jó is belőle. Szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!