Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek az egyeduli lehetöségeim, éljek velük?
Vagyis ismerkedek es a pasik röviden közlik hogy szexet akarnak
Ha ezt nem adom meg , elmennek , ha megadom akkor is
Nemhogy rosszul választok , mert SENKI emberfia nem szól egy emberi szót , nem akar baratnöjenek , ha sms eznek akkor ruhátlan , melltartó nélkuli fotókat akarnak . Kb ennyi erdekli öket
Ez megy évek óta . Nem arról van szó , hogy bezzeg nem becsulöm a jót , mert mindneki ennyit akar es ezek a ferfiak megcsak atlagosnak is alig mondatóak , tehat nem arról van szó , hogy magasra nyúlok .
Nem iszom , nem vagyok kacérkodó , komoly vagyok
Ha visszautasitom öket , akkor szex sincs , ha meg nem utasitom vissza , borzasztóan érzem magam utána
41 eves nö
Miért mész bele a szexbe, ha nem is akarod és nem is élvezed?
Évek óta ez megy? Kb hány férfival ismerkedtél azóta? Azt nehéz elképzelni, hogy a sok között egy normális nem volt. Valamit biztosan rosszul csinálsz, ha másért nem, mert pont az kerül el, akit te akarsz.
Egy nagyon mély önvizsgálat kell, hogy megtaláld a hibát.
Őszintén szólva az se sokat segít, hogy 41 éves vagy.
Lehet, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha nem te ismerkedsz. Így az menne csak oda, akit tényleg te érdekelsz.
Milyen lehetőség?
Nyugodtan töröltetheted újra és újra. Az nem lehetőség, hogy megalázod magad, elmész randira olyannal, aki csak dugni akar, te meg lefekszel vele, hátha meggondolja magát.
Még ha legalább élveznéd...De te borzasztóan érzed magad.
Mire számítasz? Hogy lesz egy pasi, aki annyira élvezi, hogy te nem élvezed, hogy feleségül vesz?
Nyugodtan sértődj meg és töröltesd a válaszokat! De amíg nem fogod fel, hogy itt te vagy hibás, addig semmi se változik.
Igen , okos utolsó , könnyen mondod változtass
De hogyan , ezt nem tudod te se
Én már leírtam sokszor, de ezek szerint hiába. Mondanám, hogy olvass vissza, de ugyebár törölteted az őszinte válaszokat...
Legalább írj ki egy őszinte kérdést, ázok kedvéért, akik nem ismernek fel. Milyen pasikkal ismerkedsz, hogyan, mi a vége, és hányan voltak. Lehet, már elég lenne egy ilyen számadást írni, hogy kitaláld a megfejtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!