Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakítás szélén álló párkapcsolatnál elmondjam neki, hogy beteg vagyok?
Legelőször is gyógyulást kívánok neked, kedves Kérdező!
Figyelj magadra, dönts jól a kezelés ügyében, és add meg magadnak, ami jár: a testednek és a lelkednek is. Komoly feladatok várnak rád. Legelső sorban újra kell priorálnod magad felé, neked mi a fontos, te mit szeretnél kihozni az életedből. A gyógyulásod kulcsa a változás lesz, azt hiszem. A változást már ma elkezdheted: gondold át, neked hogy jobb, ha veled marad a párod, vagy ha nem maradtok együtt? Ennek megfelelően viselkedj vele.
A Breuss kúrát kiegészítő kezelésnek mindenképp ajánlom!
Én ilyen helyzetben nem mondanám el neki.Velem ne maradjanak csak azért mert rákos vagyok. Nagyon megalázó lenne az a tudat, hogy a betegség tartja csak mellettem, semmi több, és x idő után ő már más felé kacsintgatna mosolyogva, beszélgetve, vagy mással élné boldogan az életét.
Nincs értelme, mert akkor ha nem szeret igazán, akkor előbb utóbb jönne a hibáztatás, és egy beteg embernek ilyesmire nincs szüksége. Neked most nyugalomra, és stressz mentes közegre van szükséged, és nagyon erős motivációra, és akaratra.
Ha valami nem működik, akkor jobb szakítani minél előbb.
Ha viszont te értesz félre valamit akkor ha ezt tisztáztátok, és szeret, akkor joga van tudni, de ha tény, hogy nem szeret, akkor én biztos nem mondanám el neki, de ezt neked kell tudni, én csak leírtam, hogy én hogy cselekednék ilyen helyzetbe. Hidd el lesz olyan aki a betegséged ellenére is szeretni fog, és ne add fel, tudod mennyien gyógyultak már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!