Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szakítás szélén álló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szakítás szélén álló párkapcsolatnál elmondjam neki, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Egy ideje már úgy érzem, hogy nem szeret a párom. Másfél éve felköltözött Pestre, úgy volt, hogy utána megyek, kicsit sajnos a pénz miatt nehezebb volt, de aztán úgy nem is tudom mi történt vele. Fél éve, hogy kevesebb időt szán rám, nem tudom hova jár el, esténként már nem elérhető, azt mondja haverokkal van stb. Egyáltalán nem érzem már olyan erősnek ezt a kapcsolatot, mondtam is neki, és hogy ha úgy érzi már elég volt akkor mondja is ki, vagy fektessen több energiát a kapcsolatba. Annyit mondott rá, hogy badarság, hülyeségeket beszélek... Aztán folytatta tovább. Aztán most 1 hónapra rá, rákot diagnosztizáltak nálam. Nem szóltam neki, sőt szívem szerint nem is akarnék. Úgy gondolom, képes lenne csak emiatt velem maradni, én pedig nem akarom ezt. Szüleimmel beszéltem erről, de szerintük megérdemli, hogy tudjon róla. Most kicsit bűntudatom is van emiatt, nem tudom, önzőség-e, hogy nem beszélek vele erről, emrt nem akarok. Totálisan letört vagyok, és már a depressziót súrolom emiatt az egész maitt. Szerintem ő nem vette észre. Néha rákérdez van-e gond, ha nagyon rossz kedvem van, de ráhagyja. Alig beszélünk, néha úgy érzem szükségem van valakire azonnal, és hiába keresem, nem tudom elérni. Aztán makog valamit, hogy dolga volt. Meglátogatni nem tudom, egyszerűen nem akarja, ő is csak havi egyszer jön le. Nem érdekel, de em tudom mi a helyes megoldás most. Ti ebben a helyzetben mit tennétek? Tényleg tudnia kell róla, de ha emiatt marad még mellettem miközben már nem szeret? Őszintén szólva emiatt én is szenvednék, úgy gondolom emiről nem tud, az nem fáj neki.
2019. máj. 23. 23:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Legelőször is gyógyulást kívánok neked, kedves Kérdező!

Figyelj magadra, dönts jól a kezelés ügyében, és add meg magadnak, ami jár: a testednek és a lelkednek is. Komoly feladatok várnak rád. Legelső sorban újra kell priorálnod magad felé, neked mi a fontos, te mit szeretnél kihozni az életedből. A gyógyulásod kulcsa a változás lesz, azt hiszem. A változást már ma elkezdheted: gondold át, neked hogy jobb, ha veled marad a párod, vagy ha nem maradtok együtt? Ennek megfelelően viselkedj vele.

A Breuss kúrát kiegészítő kezelésnek mindenképp ajánlom!

2019. máj. 24. 06:18
 12/12 anonim válasza:

Én ilyen helyzetben nem mondanám el neki.Velem ne maradjanak csak azért mert rákos vagyok. Nagyon megalázó lenne az a tudat, hogy a betegség tartja csak mellettem, semmi több, és x idő után ő már más felé kacsintgatna mosolyogva, beszélgetve, vagy mással élné boldogan az életét.

Nincs értelme, mert akkor ha nem szeret igazán, akkor előbb utóbb jönne a hibáztatás, és egy beteg embernek ilyesmire nincs szüksége. Neked most nyugalomra, és stressz mentes közegre van szükséged, és nagyon erős motivációra, és akaratra.

Ha valami nem működik, akkor jobb szakítani minél előbb.

Ha viszont te értesz félre valamit akkor ha ezt tisztáztátok, és szeret, akkor joga van tudni, de ha tény, hogy nem szeret, akkor én biztos nem mondanám el neki, de ezt neked kell tudni, én csak leírtam, hogy én hogy cselekednék ilyen helyzetbe. Hidd el lesz olyan aki a betegséged ellenére is szeretni fog, és ne add fel, tudod mennyien gyógyultak már meg!

2019. máj. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!