Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, olyan lánnyal összejönnétek, aki időnként úgy viselkedik mint egy 5 éves? Szó szerint
5 éves lányom van, szerintem felnőttek nem viselkednek úgy, mint ő.
Az, ha egy fiatalabb lány játszik, teljesen normális, a hatvanasok is szoktak. Ugyanez a gagyogással, borzasztó nehéz levetkőzni. A hiszti kor és nem független, stresszkezelés a legtöbb embernek nehezen megy, ilyenkor mindenki máshogy hisztizik. Van, aki puffog magában, más szétpüföli a berendezési tárgyakat, a többség kiabál.
Rácsodálkozni én épp tegnap csodálkoztam rá a plazmasugárra, ami elpárologtatja a szöveteket(egyszerű mandulaműtét..)
A durcázás pedig a sértettség érzés helytelen kezelése, ebben is kevés a profi.
Szóval ennyi alapján semmi gond a lánnyal.
Majd, ha ráüt másokra, vagy beléjükharap, mint egy 4-5 éves, esetleg annyira gyengén fogalmaz, vagy bepisil, ha rosszat álmodik lehet hasonlítgatni..
Ezek a tulajdonságok minden felnőttben benne vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!