Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy valaki nem aszexuális, de nem kell neki szerelem, szex?
Szerintem, ha valaki nem aszexuális, de tartózkodik az ilyesfajta dolgoktól az inkább vagy nagyon gátlásos, vagy depressziós.
"Hey-hey, it's me"
"De a szexet soha nem élveztem igaz eddig csak két fiúval voltam, maszturbálni nem szoktam, a csókolózást egyáltalán nem értem, nem csókolok jól, unalmasnak és pontatlannak tartom. "
Te aszexuális vagy.
Én például olyan vagyok, hogy vágyom a szerelemre, arra az érzésre, hogy meglátom a másikat és hirtelen hevesebben kezd verni a szívem, az arcomat elönti a forróság. Szóval, legyen meg köztünk a vonzalom, szívesen öleljem meg, bújnak oda a társamhoz, illetve a belső harmónia, összhang is meglegyen.
Viszont a csókolózás és egyéb testiségnek taszítanak, maga aszexuális aktus meg teljességgel ki van csukva. A csókban egyébként nem vagyok 100%-ig biztos, az is elképzelhető, hogy az a 2 fiú, akihez eddig volt közöm ilyen téren nem volt elég vonzó számomra, ezért kerültem a csókot, amikor csak tudtam. Ez így elég fura és bonyolult, mert ha nincsenek különösebb fizikai érintkezések, akkor tulajdonképpen csak barátságról beszélhetünk. Úgyhogy nem egy egyszerű helyzet, az biztos. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!