Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kritériumok alapján lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kritériumok alapján lehetne párt választani neked milyen lenne az ideális partner?

Figyelt kérdés

Nagyjából maradjunk meg a realitások terén.

Kor:

Nem:

Szexuális irányultság:

Legmagasabb végzettség:

Foglalkozás:

Jövedelem:

Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...)

Vallás:

Gyerek előző kapcsolatból:

Alkohol fogyasztás:

Drog fogyasztás:

Dohányzás:

Magasság:

Súly:

Test típus:

Hajszín:

Hajhossz:

Szemszín:

Belső tulajdonságok: (itt ez kifejtős:D )

Lehet intervallumokat is írni, meg ha van valami ami még fontos azt is leírhatjátok.

A saját korotok és nemetek is érdekelne a végén.

2019. máj. 18. 13:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
14%
Ti se vagytok normálisak, akik kitöltöttétek ezt a kérdőívet. Most komolyan: nektek ebből mi jó származik? Mármint konkrétan a dolognak abból a részéből, hogy a kitöltés végeredményét itt KÖZZÉ IS TETTÉTEK. Ezt nem költői kérdésnek szántam, tényleg kíváncsi lennék a válaszra!
2019. máj. 18. 14:22
 12/23 anonim ***** válasza:
42%

Jólesik beszélniük a vágyaikról, na és.

Úgysem ilyen nő/férfi jut nekik sem.

2019. máj. 18. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

Kor: 20-30

Nem: Nő

Szexuális irányultság: hetero

Legmagasabb végzettség: legalább általános

Foglalkozás: mindegy

Jövedelem: mindegy

Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...): mindegy

Vallás: ne szabópéteres, fidesz vallású, vagy szcientológus legyen

Gyerek előző kapcsolatból: inkább ne legyen

Alkohol fogyasztás: ne vigye túlzásba

Drog fogyasztás: csak módjával

Dohányzás: inkább ne

Magasság: 150-185

Súly: 46-65 kg

Test típus: átlagos, karcsú

Hajszín: mindegy

Hajhossz: ne rövid

Szemszín: mindegy

Értelmes, humoros, megértő, akinek nem csak elvárásai vannak, nem játszmázik, őszinte, megbízható, empatikus

2019. máj. 18. 14:41
 14/23 anonim ***** válasza:
#12-es, amit írtál, számomra teljesen irreleváns. Nem téged kérdeztelek. Ritka bunkó dolog megszólítatlanul más helyett válaszolni.
2019. máj. 18. 14:49
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

#11: Üdvözöllek, ez az oldal a gyakorikérdések. Az oldal arról szól, hogy kérdéseket tesznek fel és kérdésekre válaszolnak. Attól, hogy valaki az oldalt a céljának megfelelően használja, még normális. Attól, hogy csípi valamiért a te csőröd, nem mi leszünk nem normálisak.

Mi jó származik nekünk a válaszból? Ugyanaz, mint a többi kérdésre adott válaszból. Ugyanaz, mint neked a te válaszodból.

A bunkó pedig itt egyedül eddig te voltál.

2019. máj. 18. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

???Most is lehet kritériumok alapján párt választani...

Na mindegy, azért itt a válaszaim:

Kor: 25-30

Nem: férfi/nő - bár inkább nő

Szexuális irányultság: ami engem is magába foglal nyilván...

Legmagasabb végzettség: minimum legyen érettségi, plusz egy normális szakma,de persze a határ a csillagos ég.

Foglalkozás: mindegy, csak ne legyen olyan stresszes munka, hogy kikészítse idegileg, + ne éljünk külön életet, hanem nagyjából egyezzen a beosztásunk (szóval ha én napközben dolgozom, akkor ő ne legyen éjszakai műszakos, aki végig alussza a délutánt)

Jövedelem: inkább az a fontos,hogy legyen stabil munkahelye, és ne az legyen, hogy "itt vagyok 2 hónapot, de nem tetszik, és felmondok, aztán átmegyek oda, de ott sem maradok hónapnál tovább, ezért átmegyek amoda, stb"

Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...): nem tényező ismerkedéskor. Amiatt nem fogok elhajtani senkit, ha nincs ezek közül egyike sem. Az viszont az jó lenne, ha már nem a szüleinél lakna (pláne, ha már közelebb van a 30hoz)

Vallás: ateista!

Gyerek előző kapcsolatból: 0 lol

Alkohol fogyasztás: alkalmanként simán belefér, de ne holt részegre igya magát

Drog fogyasztás: lol

Dohányzás: lol

Magasság: nem tudom centire pontosan megmodnani, de ideális esetben minimum legyen velem egymagas, vagy magasabb valamennyivel. de megint: ha valaki 5 centivel alacsonyabb nálam, de amúgy midnen más megragadott benne, akkor nem fogom elhajtani.

Súly: ne legyen se túl dagadt, se túl sovány, hanem legyen egészséges határok között

Test típus: ?

Hajszín: ?

Hajhossz: ?

Szemszín: a hajszín, hajhossz meg szemszín szerinted külön kategóriát érdemelnek, de a belső tulajdonságok pedig nincsenek bővebben részletezve? ki az aki azt mondja, hogy csak vállig érő fekete hajú, kék szemű emberek tetszenek neki, és ez alapján választ?

belső tulajdonságok: legyen az enyémhez hasonló humorérzéke, legyen hajlandó meghallgatni anélkül, hogy ezt tehernek érezné, legyenek céljai az életben (teljesen mindegy, hogy hatalmas céljai vannak-e, vagy csak egészen aprók, vagy hogy munka területén, vagy a magánéletben; csak legyen valami, ami hajtja), legyen önálló, és manapság úgy érzem sajnos ki kell térni ilyesmire is: ne legyenek midnenféle deviáns, degradáló szexuális vágyai; plusz a szokásosak (legyen kedves, hűséges, blablabla)

25N

2019. máj. 18. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
31%

Kor: 18

Nem: nő

Irányultság: heteró

Végzettség: 3 diploma

Foglalkozás: drogkereskedő

Jövedelem: havi 40 milla

Egzisztencia: minden

Vallás: ateista

Gyerek: nincs

Alkohol: alkoholista

Drog: csak árulja

Dohányzás: lánc

Magasság: 180+

Súly: 600 Newton

Test: a testsúly nem az orrában koncentrálódik

Hajszín: rikító piros

Hajhossz: 1 méter

Szemszín: tökmindegy

Belső tulajdonság:

Süketnéma, vak, árva.

2019. máj. 18. 15:45
 18/23 anonim ***** válasza:

20-25 közötti

Férfi

Hetero

Érettségi (ha még egyetemre jár/egyetem)

Egyetemista, értelmiségi

Mindegy, legyen neki és ennyi

Legyen hol laknia normális körülmények között

Vallás semmilyen

Gyerek 0

Alkohol buliba oké, meg összeülni haverokkal sörözni csak ne legyen mindig seggrészeg

Dohányzás inkább ne, de nem kizáró ok

Drog semmilyen soha

Magasság:nálam legyen magasabb ami nem nehéz mert alacsony vagyok szóval 168 cm felett legyen

Átlagos testalkat/kicsit mackós/izmos de nem a nagyin-nagyon kigyúrt (itt sokféle átmenet tetszik

Barna/szőkésbarna

Átlagos férfi hajhossz/max kicsit hosszú, ne kopasz, ne tiszta tüsi és ne nagyon hosszú.

Szemszín mindegy.

Belsőre legyen jó humora, intelligens legyen, tájékozott a világ dolgait illetően, lehessen vele hülyéskedni és komoly dolgokról is beszélni. Legyen nyitott, kedves, közvetlen, ne legyen hisztis, sértődékeny, féltékenykedős se legyen. Ne legyen ilyen alpári stílusa,ne legyen agresszív/keménykedős. Ne akarjon "uralkodni" rajtam, ne korlátozzon mindenféle hülyeségben. Barátok es tarsai. Legyen sajá baráti társasága.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

20/L . Szerintem a korom alapján sok minden érthető. Olyat nem várok el amit én ne tudnék hozni.

2019. máj. 18. 17:06
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Kor: 48

Nem: férfi

Szexuális irányultság: hetero, bár ki tudja

Legmagasabb végzettség: fizika, gépészmérnöki, villamosmérnöki diploma

Foglalkozás: tudós, feltaláló, vezérigazgató

Jövedelem: pfffffffffff ∞

Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...): igen

Vallás: ateista

Gyerek előző kapcsolatból: nincs

Alkohol fogyasztás: ihat, de csak azért, hogy elfojtsa magában a mentális problémáit

Drog fogyasztás: nem tudom

Dohányzás: nem

Magasság: 170-180 centi???

Súly: 80-90 kg????

Test típus: emberi test

Hajszín: barna

Hajhossz: rövid

Szemszín: zöldesbarnás

Belső tulajdonságok: legyen intelligens, sőt, egy zseni, vívjon folyamatos belső harcot magával azért, mert folyamatos lelkiismeret furdalás gyötri, legyen pár gyerekkori traumája, amit magával cipel egész életében, nehezen engedjen közel magához másokat, viszont akit szeret, azért áldozzon fel mindent, álljon ki az elvei mellett, stb

...

........

Ah basszus Tony Starkot írtam körül, igaz..? Nem hiszem el, hogy megint megetörtént....

2019. máj. 18. 17:26
 20/23 anonim ***** válasza:
39%
11: gondolom fáj, hogy senki kritériumainak nem felelsz meg ezért hisztizel itt. 😅
2019. máj. 18. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!