Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kritériumok alapján lehetne párt választani neked milyen lenne az ideális partner?
Nagyjából maradjunk meg a realitások terén.
Kor:
Nem:
Szexuális irányultság:
Legmagasabb végzettség:
Foglalkozás:
Jövedelem:
Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...)
Vallás:
Gyerek előző kapcsolatból:
Alkohol fogyasztás:
Drog fogyasztás:
Dohányzás:
Magasság:
Súly:
Test típus:
Hajszín:
Hajhossz:
Szemszín:
Belső tulajdonságok: (itt ez kifejtős:D )
Lehet intervallumokat is írni, meg ha van valami ami még fontos azt is leírhatjátok.
A saját korotok és nemetek is érdekelne a végén.
Jólesik beszélniük a vágyaikról, na és.
Úgysem ilyen nő/férfi jut nekik sem.
Kor: 20-30
Nem: Nő
Szexuális irányultság: hetero
Legmagasabb végzettség: legalább általános
Foglalkozás: mindegy
Jövedelem: mindegy
Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...): mindegy
Vallás: ne szabópéteres, fidesz vallású, vagy szcientológus legyen
Gyerek előző kapcsolatból: inkább ne legyen
Alkohol fogyasztás: ne vigye túlzásba
Drog fogyasztás: csak módjával
Dohányzás: inkább ne
Magasság: 150-185
Súly: 46-65 kg
Test típus: átlagos, karcsú
Hajszín: mindegy
Hajhossz: ne rövid
Szemszín: mindegy
Értelmes, humoros, megértő, akinek nem csak elvárásai vannak, nem játszmázik, őszinte, megbízható, empatikus
#11: Üdvözöllek, ez az oldal a gyakorikérdések. Az oldal arról szól, hogy kérdéseket tesznek fel és kérdésekre válaszolnak. Attól, hogy valaki az oldalt a céljának megfelelően használja, még normális. Attól, hogy csípi valamiért a te csőröd, nem mi leszünk nem normálisak.
Mi jó származik nekünk a válaszból? Ugyanaz, mint a többi kérdésre adott válaszból. Ugyanaz, mint neked a te válaszodból.
A bunkó pedig itt egyedül eddig te voltál.
???Most is lehet kritériumok alapján párt választani...
Na mindegy, azért itt a válaszaim:
Kor: 25-30
Nem: férfi/nő - bár inkább nő
Szexuális irányultság: ami engem is magába foglal nyilván...
Legmagasabb végzettség: minimum legyen érettségi, plusz egy normális szakma,de persze a határ a csillagos ég.
Foglalkozás: mindegy, csak ne legyen olyan stresszes munka, hogy kikészítse idegileg, + ne éljünk külön életet, hanem nagyjából egyezzen a beosztásunk (szóval ha én napközben dolgozom, akkor ő ne legyen éjszakai műszakos, aki végig alussza a délutánt)
Jövedelem: inkább az a fontos,hogy legyen stabil munkahelye, és ne az legyen, hogy "itt vagyok 2 hónapot, de nem tetszik, és felmondok, aztán átmegyek oda, de ott sem maradok hónapnál tovább, ezért átmegyek amoda, stb"
Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...): nem tényező ismerkedéskor. Amiatt nem fogok elhajtani senkit, ha nincs ezek közül egyike sem. Az viszont az jó lenne, ha már nem a szüleinél lakna (pláne, ha már közelebb van a 30hoz)
Vallás: ateista!
Gyerek előző kapcsolatból: 0 lol
Alkohol fogyasztás: alkalmanként simán belefér, de ne holt részegre igya magát
Drog fogyasztás: lol
Dohányzás: lol
Magasság: nem tudom centire pontosan megmodnani, de ideális esetben minimum legyen velem egymagas, vagy magasabb valamennyivel. de megint: ha valaki 5 centivel alacsonyabb nálam, de amúgy midnen más megragadott benne, akkor nem fogom elhajtani.
Súly: ne legyen se túl dagadt, se túl sovány, hanem legyen egészséges határok között
Test típus: ?
Hajszín: ?
Hajhossz: ?
Szemszín: a hajszín, hajhossz meg szemszín szerinted külön kategóriát érdemelnek, de a belső tulajdonságok pedig nincsenek bővebben részletezve? ki az aki azt mondja, hogy csak vállig érő fekete hajú, kék szemű emberek tetszenek neki, és ez alapján választ?
belső tulajdonságok: legyen az enyémhez hasonló humorérzéke, legyen hajlandó meghallgatni anélkül, hogy ezt tehernek érezné, legyenek céljai az életben (teljesen mindegy, hogy hatalmas céljai vannak-e, vagy csak egészen aprók, vagy hogy munka területén, vagy a magánéletben; csak legyen valami, ami hajtja), legyen önálló, és manapság úgy érzem sajnos ki kell térni ilyesmire is: ne legyenek midnenféle deviáns, degradáló szexuális vágyai; plusz a szokásosak (legyen kedves, hűséges, blablabla)
25N
Kor: 18
Nem: nő
Irányultság: heteró
Végzettség: 3 diploma
Foglalkozás: drogkereskedő
Jövedelem: havi 40 milla
Egzisztencia: minden
Vallás: ateista
Gyerek: nincs
Alkohol: alkoholista
Drog: csak árulja
Dohányzás: lánc
Magasság: 180+
Súly: 600 Newton
Test: a testsúly nem az orrában koncentrálódik
Hajszín: rikító piros
Hajhossz: 1 méter
Szemszín: tökmindegy
Belső tulajdonság:
Süketnéma, vak, árva.
20-25 közötti
Férfi
Hetero
Érettségi (ha még egyetemre jár/egyetem)
Egyetemista, értelmiségi
Mindegy, legyen neki és ennyi
Legyen hol laknia normális körülmények között
Vallás semmilyen
Gyerek 0
Alkohol buliba oké, meg összeülni haverokkal sörözni csak ne legyen mindig seggrészeg
Dohányzás inkább ne, de nem kizáró ok
Drog semmilyen soha
Magasság:nálam legyen magasabb ami nem nehéz mert alacsony vagyok szóval 168 cm felett legyen
Átlagos testalkat/kicsit mackós/izmos de nem a nagyin-nagyon kigyúrt (itt sokféle átmenet tetszik
Barna/szőkésbarna
Átlagos férfi hajhossz/max kicsit hosszú, ne kopasz, ne tiszta tüsi és ne nagyon hosszú.
Szemszín mindegy.
Belsőre legyen jó humora, intelligens legyen, tájékozott a világ dolgait illetően, lehessen vele hülyéskedni és komoly dolgokról is beszélni. Legyen nyitott, kedves, közvetlen, ne legyen hisztis, sértődékeny, féltékenykedős se legyen. Ne legyen ilyen alpári stílusa,ne legyen agresszív/keménykedős. Ne akarjon "uralkodni" rajtam, ne korlátozzon mindenféle hülyeségben. Barátok es tarsai. Legyen sajá baráti társasága.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
20/L . Szerintem a korom alapján sok minden érthető. Olyat nem várok el amit én ne tudnék hozni.
Kor: 48
Nem: férfi
Szexuális irányultság: hetero, bár ki tudja
Legmagasabb végzettség: fizika, gépészmérnöki, villamosmérnöki diploma
Foglalkozás: tudós, feltaláló, vezérigazgató
Jövedelem: pfffffffffff ∞
Egzisztencia: (pl. legyen háza, kocsija, ...): igen
Vallás: ateista
Gyerek előző kapcsolatból: nincs
Alkohol fogyasztás: ihat, de csak azért, hogy elfojtsa magában a mentális problémáit
Drog fogyasztás: nem tudom
Dohányzás: nem
Magasság: 170-180 centi???
Súly: 80-90 kg????
Test típus: emberi test
Hajszín: barna
Hajhossz: rövid
Szemszín: zöldesbarnás
Belső tulajdonságok: legyen intelligens, sőt, egy zseni, vívjon folyamatos belső harcot magával azért, mert folyamatos lelkiismeret furdalás gyötri, legyen pár gyerekkori traumája, amit magával cipel egész életében, nehezen engedjen közel magához másokat, viszont akit szeret, azért áldozzon fel mindent, álljon ki az elvei mellett, stb
...
........
Ah basszus Tony Starkot írtam körül, igaz..? Nem hiszem el, hogy megint megetörtént....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!