Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszeretni akit még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszeretni akit még nem láttunk élőben?

Figyelt kérdés

Van egy srác egy ideje beszélgetünk, a találkozás egyelőre összeegyeztethetetlen, nekem korábbi neki a későbbi órák lehetnének megfelelőek a munka miatt! De sokat beszélgetünk, videózunk.

Mivel mondja hogy szép vagyok, gondolom én is tetszem neki, és nekem is nagyon tetszik.

Napok óta csak ő jár a fejemben, úgy érzem kezdek szerelmes lenni belé. A szép szeme, a külleme, a teste (mármint ruhában is bejön) a magassága egyszerűen minden.

Szerintetek ez csak fellángolás??

Mondjuk gondolom ilyen érzelmeket csak egy nő tud táplálni!

26N

Ő 24

2019. máj. 18. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak nő tud, de ez nem szerelem. Ez már inkább ilyen buta kapaszkodás, annyira szeretnél szerelmes lenni... Nem megvetésből írom én is éreztem ilyet és még sokan szerintem. Azért jó tisztában lenni azzal, hogy ez csak az elme trükkje. :) Találkozzatok minél hamarabb és akkor eldől...
2019. máj. 18. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Egyetertek az elozovel.Elsonek mindenkepp szemelyesen kell talalkozni ahhoz hogy erzelmekrol beszelj.

Lehet hogy eloben total mast ereznel hisz akkor dol el minden.Mukodik e a kemia stb.

Ugyhogy minnel hamarabb oldjatok meg a talit😊

2019. máj. 18. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem simán lehet. Én voltam is így szerelmes nem egyszer.De legjobb barátnőm is így jött össze a barátjával,hogy kb két évig csak neten beszéltek ők még nem is videóztak,mert külföldön élt a srác,de halál szerlemesek voltak már ekkor is.Majd egy nap találkoztak és 5 évig még együtt voltak, srác is haza költözött stb.

Amúgy a férfiak azt szokták mondani,ha így megkérdezed,hogy az lehetetlen stb,hogy bárkibe így bele szeressenek,de hát aki még nem élt át iylet az mi mást is mondana?

2019. máj. 18. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

3. voltal igy is szerelmes nem egyszer? Jol van ocsém...am ez fellangolas a szerelemhez tobb kell de jo indulas ha ez nala is igy zajlik.

Persze akkor meg mindig ott van amit mar a mai vilagba kucsit elfelejtenek, a kisugarzas! Erezned kell, h ki is o! Es persze neki is.

2019. máj. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!