Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja egy férfi?
Miért vonzódsz hozzá?
Tulajdonkêppen nem is ismered,nem találkoztatok személyesen,ráadásul úgy néz ki csak szórakozik veled.
Hát engem ez rémisztően emlékeztet egy férfira aki éveket rabolt el az életemből. Egy nárcisztikus és manipulatív ember volt aki csak rabolta az energiámat.
Nekem nem hangzik egy szép történetnek, amit leírtál. Nem mondhatom meg mit tegyél, de javasolni azt szeretném, légy vele óvatos.
Azért vonzódom hozzá mert érdekes, és felnézek rá és érdekel, hogy mit gondol dolgokról, szeretem a hangját, stb. És mert mindig azt akarja, hogy fejlődjek és segít is ebben, amit a rendes kapcsolataimban nem tapasztaltam, meg olyan dolgokat kivált belőlem amit mások nem.
Viszont tényleg manipulatív. De azt mondta, hogy akármikor kiszállhatok, de ez nem túl könnyű. Viszont szerinte csak azért látom így, mert még nem jöttem rá, hogy nem annyira különleges, mint ahogy most gondolom. Próbáltam másokkal megismerkedni, de senki sem viselkedik úgy, ahogy ő és így egyszerűen nem érdekelnek mások. Közben meg erre vesztegetem az időmet. Kb. fél másodperc alatt el tudja venni az összes önbizalmam.
Mennyi idös vagy?
Csak az idöd vesztegeted..
21 vagy???
Te, ez egy beteg lelkű gyökér, és te most éppen a legszebb éveidet készülsz elcseszni rá!!!
Ezt nagyon komolyan mondom, ennyi idősen olyat találsz, aki a tenyerén hordoz, legyél észnél.
Azért hagyd a fenébe, mert egy párkapcsolatban az emberek szeretik, építik egymást, nem pedig szétrombolják a másik önbizalmát.
Sokkal veszélyesebb ez, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!