Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt gyakorin miért írogatják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin miért írogatják a 30 közeli pasiknak hogy már bácsik a fiatal lányokhoz, a 40 körüli nőket meg biztatják hogy ők meg "jó kis csajszik" akik bármikor kaphatnak jó pasit még?

Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Hát tévedsz :-) Engem sosem volt könnyű felszedni, most sem az. Nem érdekelnek a harmincas pasik, meg úgy nagyjából senki sem, akit nem tartok elég intelligensnek és érett gondolkodásúnak. Hiába múltam el negyven, nem fogok bedőlni senkinek csak azért mert teszi a szépet. Vannak mindenféle nők, hidd el, a negyvenesek többsége nem olyan mint amit állítasz, eleve a negyvenesek többsége kapcsolatban, házasságban él. Aki meg elvált vagy eleve egyedülálló, azok között van ilyen is olyan is...
2019. máj. 16. 16:51
 12/20 A kérdező kommentje:

Ennek némileg ellentmondó tapasztalat hogy ezeknek az idősebb nőknek akikkel eddig dolgom volt mind férjezett volt...

Játszhatod itt az elérhetlen királylányt, csak arra kell rájönnöd hogy már régen nem vagy királylány.

2019. máj. 16. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Hol volt neked 40+ nőd, te örök szűz szerencsétlen?? Te a rosszlányokon nem tudsz szexre rávenni senkit.

😂

2019. máj. 16. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Valamelyik alkoholgőzös állapotában álmodhatta. 😀

2019. máj. 16. 18:27
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Egyszerű, mindenki a saját korosztályában keresgéljen. Egy 30 éves túl idős egy tizennyolc- húsz éveshez, nemtől függetlenül. A negyvenes pasik keresgéljenek a negyvenes nők között és fordítva. Hamis párhuzamot állítasz a kérdéseddel.
2019. máj. 16. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza huffnágelt olvasni, ott boldogan szidhatod a nőket a kommentekben ;)
2019. máj. 16. 18:40
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

27 vagyok, nem kellene az a korombéli, akinek nagy korkülönbséggel volt kapcsolata.

Teljesen lenézem, éretlennek, érzelmileg elmaradottnak, manipulátornak, náricisztikusnak tartom azt a nálam idősebb férfit, aki mondjuk 20 éves vagy fiatalabb lánnyal képzeli el az életét.

Csak ilyen párokat ismerek, ahol szerencsétlen nyomi butus csajt megfogta egy életre(vagy párkörre) az öregedő számító sérült pasi.

A másik típus, hogy a korosztályom férfitagjai negyvenes néniket vesznek el és lesz gyerekük.. Hát ez is iszonyatos, és halál szerelmesek abba, akit én magáznék.

És erre a két irányta hajlik a többdiplomás értelmiség.. normális korban azonos párt/házaspárt alig ismerek.

A helyes gazdag 30 éves mérnök pasi elveszi a 43 éves csóró nem túl szép fodrászt..

A lassan hatvanas apámnak 30as felesége lett. A korombéli baràtnőm hozzámegy egy 40 éves bácsihoz..és rengeteg ilyen van.

2019. máj. 16. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszom semmit, csak inkább vagyok szingli, mint hogy árucikké degradáljam magam. Ha te nem vagy más, mint egy árucikk a szexpiacon, az a te bajod.
2019. máj. 16. 20:00
 19/20 EG0 válasza:

"40 körüli nők ... bármikor kaphatnak jó pasit"

Igen, szexre. Ja, hogy komoly párkapcsolatra kéne? Ott maradnak az 50 körüli jelző nélküli pasik.

2019. máj. 17. 10:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Nézd csak meg ezen az oldalon is, több komoly párkapcsolat, házasság is kialakul idősebb nő-fiatalabb pasi felállásban. Egyfelől. Másfelől egy jó pasi még ötven évesen is jó pasi, szerintem a negyvenes nők többsége nem panaszkodik, ha olyat kap. A kérdező legnagyobb baja az, hogy senkinek sem kell. :-(
2019. máj. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!