Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért írogatják a 30 közeli pasiknak hogy már bácsik a fiatal lányokhoz, a 40 körüli nőket meg biztatják hogy ők meg "jó kis csajszik" akik bármikor kaphatnak jó pasit még?
Én eddig csak azzal találkoztam, hogy a pasik 30 fölött hirtelen álomférfivá változnak akiket minden nő meg akar kapni, a 25 éves nők meg vénasszonyok akik már senkinek nem kellenek.
Teljesen mindegy amúgy mert mindkét verzió nettó baromság. Csak attól függ, hogy milyen az adott ember. Van olyan nő, akiért 40 évesen is kapkodnak, olyan is aki huszonévesen se kell senkinek. Ugyan ez férfiban is.
Ezeket csak frusztrált fiúkák meg lánykák írják, akiknek fogni kell valamire azt, hogy nem kellenek senkinek. Nyilván az életkor a legkézenfekvőbb kifogás erre.
Dehogy kivétel... és nem, ebben pont nem helytálló az általánosítás. Akinek jó személyisége van, meg tudja fogni a pasikat az ugyan ilyen lesz később is. Ez nem 1% és nem kivétel.
Az egzisztenciától meg senki nem lesz kelendőbb. Miért lenne valaki kelendőbb azért, mert elérte azt, amit rajta kívül kb mindenki? Aki személyiségben nem tudott komolyan fejlődni huszonéves korához képest az semmivel nem lesz kelendőbb mert összekuporgatott pár millát. Aki szorgalmas, nagyobb dolgokra hivatott és egyértelmű, hogy meg tudja teremteni majd a saját részét a közös életből az 20 évesen is ugyan olyan népszerű a nők körében. Persze ha emellé társulnak egyéb személyiségbeli és lelki tulajdonságok.
Hát nem tudom utolsó, én huszonévesen (20as éveim végén járok) kizárólag azért udvaroltam 40 körüli nőknek hogy megdughassam őket.
SOha semmilyen kapcsolatot nem tudtam volna velük elképzelni.
A fiatal lányokkal viszont igen.
TEhát ha abban méred a jó nőséget hogy szívesen torkon lövünk titeket úgyis hogy 40 esek vagytok, akkor igen, valóban azok vagytok.
Én azt tapasztalom hogy minél idősebb a nő, annál könnyebb felszedni.
A 20-25 éveseket a legnehezebb, mert nekik a legmagasabb a piaci értékük.
30 felett könnyebb, 40 felett már nem túl nehéz ha minimálisan is tetszel a nőnek.
Volt olyan 40+os macska akit pár óra alatt rávettem szexre, ráadásul Interneten. Ez egy fiatal lánynál kb. elképzelhetetlen forgatókönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!