Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt gyakorin miért írogatják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin miért írogatják a 30 közeli pasiknak hogy már bácsik a fiatal lányokhoz, a 40 körüli nőket meg biztatják hogy ők meg "jó kis csajszik" akik bármikor kaphatnak jó pasit még?

Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 15:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
14%
Mert az itteni válaszolók 1/3-a tinilány, másik 1/3-a meg lelakott, 40+-os nő.
2019. máj. 16. 15:53
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Én eddig csak azzal találkoztam, hogy a pasik 30 fölött hirtelen álomférfivá változnak akiket minden nő meg akar kapni, a 25 éves nők meg vénasszonyok akik már senkinek nem kellenek.

Teljesen mindegy amúgy mert mindkét verzió nettó baromság. Csak attól függ, hogy milyen az adott ember. Van olyan nő, akiért 40 évesen is kapkodnak, olyan is aki huszonévesen se kell senkinek. Ugyan ez férfiban is.

Ezeket csak frusztrált fiúkák meg lánykák írják, akiknek fogni kell valamire azt, hogy nem kellenek senkinek. Nyilván az életkor a legkézenfekvőbb kifogás erre.

2019. máj. 16. 16:03
 3/20 anonim ***** válasza:
8%
#2 aki ezt írja az általánosít, és általában igaza is van. Nyilván lesz olyan 40-es akiért kapkodnak (bár szerintem csak a 45ös pasik, nem a 30asok), de ő a kivétel, az 1%, róla miért beszélni?
2019. máj. 16. 16:08
 4/20 anonim ***** válasza:
23%
#2 30 fölött meg azért válik "álomférfivá" mert már lesz egzisztenciája, és nem az egyetemet nyűvi még 25 évesen. Szóval ez megint igaz, de megint csak általában, mert persze hogy van szerencsétlen 30-as és újgazdag 25éves csávó.
2019. máj. 16. 16:10
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy kivétel... és nem, ebben pont nem helytálló az általánosítás. Akinek jó személyisége van, meg tudja fogni a pasikat az ugyan ilyen lesz később is. Ez nem 1% és nem kivétel.

Az egzisztenciától meg senki nem lesz kelendőbb. Miért lenne valaki kelendőbb azért, mert elérte azt, amit rajta kívül kb mindenki? Aki személyiségben nem tudott komolyan fejlődni huszonéves korához képest az semmivel nem lesz kelendőbb mert összekuporgatott pár millát. Aki szorgalmas, nagyobb dolgokra hivatott és egyértelmű, hogy meg tudja teremteni majd a saját részét a közös életből az 20 évesen is ugyan olyan népszerű a nők körében. Persze ha emellé társulnak egyéb személyiségbeli és lelki tulajdonságok.

2019. máj. 16. 16:16
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Egy náladnál 15-20 évvel fiatalabb párhoz bácsi, illetve néni vagy. Az, hogy egy negyvenes nő jó csajszi, aki bármikor kaphat jó pasit, nem azt jelenti, hogy 20 évvel fiatalabbat (bár a tények azt mutatják, hogy simán). 42 éves vagyok, én megelégszem egy ötven éves jó pasival is. Mondjuk a sors iróniája, hogy mindig az ilyen kb 35 éves korosztály nyomul rám. Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha korban hozzám illő jó pasit kapnék, de azok a huszonévesekre folyatják a nyálukat. Hogy a harmincasok mit akarnak tőlem azt sem értem, ráadásul komoly szándékkal, de hát felborult a dolgok rendje. Szerintem ha nem 15-20 évvel fiatalabbakra csorgatod a nyáladat nemtől függetlenül, az már belefér.
2019. máj. 16. 16:23
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
#5 Én nem tudom te hol élsz. Házról, autóról, jól fizető állásról beszélek, ami nem pár milla, hanem súlyos 50 millák. Multinál vagyok, sok a nő, és nem tudnék olyan 40-est mondani akitől ledobnám a láncot. Szerintem mi nem ugyanazon a bolygón élünk.
2019. máj. 16. 16:24
 8/20 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom utolsó, én huszonévesen (20as éveim végén járok) kizárólag azért udvaroltam 40 körüli nőknek hogy megdughassam őket.

SOha semmilyen kapcsolatot nem tudtam volna velük elképzelni.

A fiatal lányokkal viszont igen.

TEhát ha abban méred a jó nőséget hogy szívesen torkon lövünk titeket úgyis hogy 40 esek vagytok, akkor igen, valóban azok vagytok.

2019. máj. 16. 16:28
 9/20 anonim ***** válasza:
3%
#8 pontosan, van egy ismerősöm aki ugyanez csinálja. De nem csak 40-esekkel, a csávó gátlástalan 50-60-oskkal is elmegy. És itt nyilván nem arról van szó, hogy mennyire minőségi nőkről beszélünk.
2019. máj. 16. 16:30
 10/20 A kérdező kommentje:

Én azt tapasztalom hogy minél idősebb a nő, annál könnyebb felszedni.

A 20-25 éveseket a legnehezebb, mert nekik a legmagasabb a piaci értékük.

30 felett könnyebb, 40 felett már nem túl nehéz ha minimálisan is tetszel a nőnek.

Volt olyan 40+os macska akit pár óra alatt rávettem szexre, ráadásul Interneten. Ez egy fiatal lánynál kb. elképzelhetetlen forgatókönyv.

2019. máj. 16. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!