Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiség zavarasonak, nem normálisnak tartanál egy lányt, ha?
Nagyobb társaságban a szavát nem lehet hallani, nem kérdez semmit, ha kérdezik, válaszol, de ennyi. Kb hangulatai sincsenek, senki sem veszi észre, ha aznap épp nincs ott, nem is hiányzik senkinek.
Azonban ha olyanokkal van, akiket kevel, mintha nem is ő lenne. Simán utánakiabált az egyik fiúnak, akit ismer, hogy "Várj meg, veled megyek!" mindenki előtt, és nem zavarta, hogy röhögnek rajta.
Vagy lányismerősöknek, barátnőknek simán megmondja, "Annyira szép vagy, Kitti!", amikor meg valaki olyan kér tőle valamit, akivel nincs jóban, akkor lerendezi annyival, hogy "Aham", "Ühüm", "Persze, leülhetsz", "Aha, vedd csak el".
Nem lenne elvárható egy felnőtt nőtől, hogy mindenki felé nyisson, ne üljön úgy a társaságban, mint egy unatkozó óvodás, és ne vegyen 180 fokos fordulatokat a viselkedése, ha valaki olyanhoz beszél, akit kedvel?
Sose értettem, hogy mi baja van az olyan embereknek, mint te. Ha én introvertáltként el tudom fogadni azt, hogy te, vagy még rengetegen mások a környezetemben nálam sokkal extrovertáltabbak, akkor Ti miért nem bírjátok elfogadni, hogy valaki másabb? Tisztelet a kivétel. Jó lenne már, ha az emberek eljutnának arra a szintre, hogy felismerik azt, hogy ahány ember annyiféle. Semmi baj nincs azzal, hogy ha nem vagyunk egyformák.
Nem kell mindenkivel ugyanúgy viselkedni, és jópofizni. Én se foglalkozok túl sokat azokkal, akikkel nem jövök ki jól, miért is kellene? Ez az "aham", "persze" szavak nekem sehol nem tűnnek sértőnek. Csupán a közömbösség jelei, vagy csak megszokás. Ezt figyeld, én még a barátaimnak is szoktam így beszélni. De jellemzően, akkor kicsit máshol járok gondolatban, és ennyi jön ki számon, pedig figyelek. Tudod senki nem születik tökéletesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!