Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiség zavarasonak, nem normálisnak tartanál egy lányt, ha?
Nagyobb társaságban a szavát nem lehet hallani, nem kérdez semmit, ha kérdezik, válaszol, de ennyi. Kb hangulatai sincsenek, senki sem veszi észre, ha aznap épp nincs ott, nem is hiányzik senkinek.
Azonban ha olyanokkal van, akiket kevel, mintha nem is ő lenne. Simán utánakiabált az egyik fiúnak, akit ismer, hogy "Várj meg, veled megyek!" mindenki előtt, és nem zavarta, hogy röhögnek rajta.
Vagy lányismerősöknek, barátnőknek simán megmondja, "Annyira szép vagy, Kitti!", amikor meg valaki olyan kér tőle valamit, akivel nincs jóban, akkor lerendezi annyival, hogy "Aham", "Ühüm", "Persze, leülhetsz", "Aha, vedd csak el".
Nem lenne elvárható egy felnőtt nőtől, hogy mindenki felé nyisson, ne üljön úgy a társaságban, mint egy unatkozó óvodás, és ne vegyen 180 fokos fordulatokat a viselkedése, ha valaki olyanhoz beszél, akit kedvel?
Ne haragudj, de sokan ilyenek, nem tudom ezzel mi a gond, nem mindenki extrovertált. Én is kedvesebb vagyok azzal, akivel jó a viszonyunk, meg szerintem mindenki.
Én inkább nálad látok problémát, ha ezen fennakadsz és nem jutott még el a tudatodig, hogy nem vagyunk egyformák.
"Simán utánakiabált az egyik fiúnak, akit ismer, hogy "Várj meg, veled megyek!" mindenki előtt, és nem zavarta, hogy röhögnek rajta."
Emberek komolyan kinevettek valakit, aki a barátja után szólt hogy elkíséri? Na ez a gyökér viselkedés szerintem.
A csaj viselkedése pedig nagyon szimpatikus. Nem értem azokat, akik mindenkinek a sggét nyalják, aztán a hátuk mögött meg mindennek elmondják őket. Teljesen korrekt, hogy nem "jópofizik" azoknak, akiket nem kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!