Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van? Új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van? Új barátnő, aki pont úgy néz ki, mint én.

Figyelt kérdés

A Facebook a minap feldobta az exemet, mint lehetséges ismerőst, így a kíváncsiság rávitt, hogy megnézzem mi újság vele. Öt évvel ezelőtt voltunk együtt másfél évig, részemről nagy volt a szerelem, ő sosem volt belém szerelmes. Én már egyébként férjnél vagyok, szóval mint pasi már nem érdekel az ex, csak azért mégis az életem része volt egy darabig és tényleg kíváncsi voltam. És láttam, hogy együtt van egy lánnyal, aki teljesen úgy néz ki, mint én. Ez annyira érdekes. De nem csak nála láttam már ilyet. Barátnőm is mutatta múltkor, hogy a nagy szerelme, akivel nemrég szakítottak összejott egy lánnyal, aki kiköpött mása barátnőmnek.

Szerintetek miért van az, hogy néha olyan embert választunk társnak, aki az előző párunkra nagyon hasonlít?

2019. máj. 15. 05:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Érdekességkent fogom fel. Igazából csak simán meglepett a dolog ahogy a képet láttam. De ennél több nincs ebben a sztoriban részemről.
2019. máj. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!