Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek mar olyat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek mar olyat hogy valakiért majd megőrültök, állandóan azt figyelitek merre van vajon találkoztok e az utcán?

Figyelt kérdés
De elérhetetlen és te is,de ha össze futtok valahol izzik körülöttetek a levegő.Nem tudok mit kezdeni az egész helyzettel.
2019. máj. 14. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Igen, többször is. Először párkapcsolat közben sajnos... Szóval nekem azt jelezte, hogy egészségtelen kapcsolatban élek, és az érzelmi éhségemet próbáltam valahogy csillapítani így. Soha nem közeledtem, csak álmodoztam, képzelegtem.

Aztán jött a mostani szerelmem, akivel ugyanígy volt, csak az be is teljesedett :)

Nagyon jó, csiklandós érzés, amikor így lesi az ember, hogy jön-e, összefutunk-e, de az semmihez sem hasonlítható, amikor kiderül, hogy ő is ugyanígy van vele, és összejövünk. Úgyhogy hajrá!!

2019. máj. 16. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Inkabb azert figyelek, nehogy talalkozzunk.
2019. máj. 21. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Igen nekem is volt egy ilyen az életemben.

Egy teljesen véletlen találkozás volt egy teljesen váratlan helyzetben.Mikor egyáltalán nem számítottam erre.

Nagyon jó volt megélni amíg mind a ketten akartuk.

Életemben talán akkor voltam a legboldogabb mikor találkoztunk.

Egy szimpla beszélgetés is olyan pozitív hatással volt rám amit azelőtt sosem éreztem és azóta sem.

Teljesen feltőltött pozitív energiával, ami még napokig ki is tartott.

Minden nap rá gondoltam, úgy éreztem mintha valami különleges kötődés lenne kettőnk között.

Ő volt az egyetlen aki teljesen le tudta kötni a figyelmemet, minden szava érdekelt.

Sajnos egy idő után ő megváltozott, kezdett nem őszinte lenni, nagyon nehéz volt elfelejteni, illetve nem is sikerült csak a kapcsolatot megszakítottuk teljesen.

Sajnos azóta senki után nem tudok érezni.

Ott valami meg halt bennem, mert tudom, hogy ő volt az igazi nekem, de még is el kellett engednem.

Sokan mondják, hogy nem ő volt az igazi, ha így alakult, de ha nem ő volt akkor ki?

Mert se előtte, utána meg aztán pláne nem éreztem ilyet mások iránt.

2019. máj. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!