Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párodat az izgatná fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodat az izgatná fel, hogy hármasozzatok, vagy mással is szeretkezzél kettesben, de úgy, hogy aztán elmeséled mi volt, akkor mit lépnétek?

Figyelt kérdés

2019. máj. 14. 14:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
Ok
2019. máj. 14. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Szakítanék.
2019. máj. 14. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Monogám vagyok. Eleve olyan partnert keresek, akit nem az izgat fel, hogy mással hempergek, hanem rám izgul.

Amúgy az ilyen hármasozás meg cuckold dolgok szerintem max. sz.rtapasztások az összeomló házon (vagyis kapcsolaton).

2019. máj. 14. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

"mit lépnétek?"

Lelépnék.

2019. máj. 14. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
nagyon rosszul esne, hogy másra fáj a foga. nem tudnám elviselni hogy másnak okoz orgazmust. valószínűleg a kapcsolatunk végét jelezné.
2019. máj. 14. 14:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Azzal okozni örömöt a barátodnak, hogy egy számodra szimpatikus férfival szeretkezel, s ő ezt ne csak támogatja, hanem még "élvezi" is.

Az érzelmi részére vagyok kíváncsi, hogy hogyan működik?

Miképp kerülhető el a féltékenység?

2019. máj. 14. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Úgy rá lehet venni amikor egy másim ferfit veszünk be.Nőt nem engednék.De volt amikor majdnem ráment a kapcsolatunk,mert minden szex alatt felhozott valakit a regiek közül,vagy ilyeneket kellett irkálnom.Elhitette velem,hogy nem szeeet,nem kíván.Meg se hallott.De most már nincs ilyen gond.Egyszer kipróbáljuk mielőtt gyereket csinálunk,efy darabig nem lesz téma.
2019. máj. 14. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

"egy számodra szimpatikus férfival szeretkezel"

Számomra ez értelmezhetetlen. Szeretkezni azzal az egy férfival akarok/tudok, akibe szerelmes vagyok: a párommal.

"Szimpatikus" férfival maximum beszélgetnék egy kellemeset, ez a legtöbb.

2019. máj. 14. 15:34
 9/12 kisördög1 ***** válasza:
68%
Ha kellően nyitottak vagytok és téged is izgatna miért ne?!
2019. máj. 14. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Az lenne a kapcsolatunk utolsó napja.

Én nem szexelgetek csak úgy érzelem nélkül, csak mert valaki szimpi... Szimpatikus emberrel maximum beszélgetek egy jót, de semmiképpen sem szexelek vele. Nekem ehhez érzelem kell!

Szóval ilyen szóba sem jöhet. De szerencsére ilyesmi párom fejeben sem fordul meg, monogamok vagyunk, szerelmesek egymásba, evidens hogy csak egymással szeretkezünk.

2019. máj. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!