Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy ha félek az első csóktól?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 20:32
3/9 anonim válasza:
egyáltalán nem baj, normális ha izgulsz picit. túl kell esni rajta és aztán meglátod hogy az egyik legjobb dolog amit a száddal csinálhatsz..:)
4/9 anonim válasza:
De nem az első legjobb, ha-ha-ha... de addig még rögös út vezet, mire rájössz, mi a legjobb;)
5/9 anonim válasza:
dehogy baj... mindenki izgul az első csók előtt. én is izgultam h h kell de aztán bele lehet jönni
6/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj,ha félsz az első csóktól. Viszont felesleges félni,mert egyrészt nagyon jó dolog, kellemes érzés, másrészt pedig nincs olyan ember,aki ne tudna csókolózni. Azt nem kell tanítani, jön magától.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. júl. 7. 21:54
8/9 anonim válasza:
egyáltalán nem:) én is féltem
aztán jól beszívtam vizipipától(annyi ideig voltam oxigénhiányos, h ilyen részegféle lettem tőle:P)
és nem féltem így, mire megtörtén tíz perccel később.
Bár sajnos nem emlékszem rá emiatt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!