Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek az első csóktól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek az első csóktól. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok...és most van egy barátom [távkapcsiban vagyok] és nemsokára találkozni fogunk...és írta, hogy agyon fog csókolgatni meg egyebek.

Nagyon félek az első csóktól...lehet, hogy még ciki, hogy 15 évesen nem csókolóztam...de nem érdekel :D (nem merem neki elmodnani,hogy még nem csináltam, mert tuti kiröhögne :/)

Segítsetek, hogy hogy ne rontsam el!

Bunkó válaszolók kíméljenek.

^^

2009. dec. 8. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Jön majd magátol..=)
2009. dec. 8. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is annak idején feltettem ezt a kérdést itt.És mindenki azt irta hogy jönni fog magától.És tényleg igazuk volt.emiatt ne izgulj,ezt nem lehet elrontani:)
2009. dec. 8. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Kiröhögne??

Miért röhögne ki?

Ha ekkora paraszt,akkor nem érdemes vele lenned.

Már bocs,hogy nem a kérdésre válaszolok,de az ilyen...

2009. dec. 8. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Most bármit írhatnék a csókolózásról, de abban a pillanatban úgy sem fog az eszedbe jutni! Ezt nem tanács alapján csináljuk és nem is könyből tanuljuk, mindenkinek magától jön! Ez így is van jól!
2009. dec. 8. 20:17
 5/8 anonim válasza:
Először is :15 évesen egyáltalán nem ciki,ha még nem csókolóztál..Én pl pont a 17.szülinapomon kaptam az elsőt:d és úgy,hogy még a pasi se csinálta előtte soha,de ahogy már előttem is írták, ez spontán jön,és lehet,hogy elsőre fura lesz meg nem fog olyan élvezetes lenni,de utána hm....majd meglátod:D S ha igazán szeret a pasi akkor nem fog kiröhögni ha elmondod neki ezt. Szóval csak relax!:D
2009. dec. 8. 20:22
 6/8 anonim válasza:

tanulj a benkő-től xD

szerintem észre fogja venni h még nem csokoloztál.

2009. dec. 8. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is féltem tőlle, de szerintem ezzel mindenki így vab.Nyugalom nem kell félni, előtem szólóknak igaza van jön magától.Ne parázz!:)Érezdd magad jól:)

Jah és ha kiröhög az tényleg gáz, akkor nem is szeret igazán.

2009. dec. 9. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:

*van

*előttem

2009. dec. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!