Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder fizet a GYIK-es pasiknak, hogy reklàmozzàk itt az oldalon?
Soha az életben nem hallottam még erről a Tinderről, itt olvastam először ezt a nevet. Ha jól értem, ez valamk tàrskereső. Nekem ugyan szükségem nincs rà, mert tudok ismerkedni a lànyokkal, de itt a GYIK-en feltűnően sok a tinderes pasi... Hogy a fenébe lehet annyira komolyan venni egy ostoba netes tàrskeresőt, hogy még külön ide is tinderes kérdéseket tegyenek fel? Lehet ennyire hülyének lenni a csajozàsban, hogy még a netes ismerkeséshez is segítség kell?
Meg egyébként mi ez a nagy tinder àradat, ezek a pasik pénzt kapnak is a tinderes kérdésekért?
Semmit nem tudok a Tinderről. Nem is írtam róla SEMMI konkrétumot. Annyi infóm van róla - innen - hogy egy tàrskereső oldal lehet. Ebből tehàt, meg abból, hogy a GYIK-es pasik fele ott lóg, sejtem milyen lehet. És úgy làtom, feltűnően jól rekonstruàltam a honlapot, noha én magam még csak a keresőbe sem írtam be.
A tàrskereső oldalak haszontalansàgàt ugyanis abból tudom, hogy húgom valamelyikre regisztràlt, és együtt röhögtünk a monitor előtt azokon a pasikon, akik írogattak neki. A làjkolós dolgot meg abból következtettem ki, hogy FB-n reggelve vagyok, de nem is poszolgatok ott, meg az Instagramon is, ahol viszont szinte senkit nem követek vissza. Ott làtom időnként, hogy a női ismerőseim/követőim mit csinàlnak. Miért lenne ez màsképp a Tinderen? A jó csajok a közösségi oldalakat/tàrskeresőket arra hasznàljàk, hogy az egójukat növeljék.
Làtjàtok, egyszerű, józan paraszti ésszel kikövetkeztettem, hogy milyen lehet az a retek oldal. Eszem àgàban sem lenne ilyen oldalakra menni, hogy úgy röhögjenek rajtam, ahogyan én tettem a húgommal.
A tésztaképű 10-es meg most jól beégett. Ostoba...
Kerdezo. Szerinted a luzersegnek mekkora foka az, hogy kiirsz egy kerdest, es az osszes valasznal elkeded a te igazsagodat harsogni? Keves ennel kretenebb dolog van, szerintem. Szivesen.
43F
Facebookon Trash of Tinder nevű (mellesleg magyar) csoportnak 30 ezer tagja van..
A Tinder rohadt népszerű, évek óta ismerem, pedig sosem használtam. Valami kő alatt éltél eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!