Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder fizet a GYIK-es pasiknak, hogy reklàmozzàk itt az oldalon?
Soha az életben nem hallottam még erről a Tinderről, itt olvastam először ezt a nevet. Ha jól értem, ez valamk tàrskereső. Nekem ugyan szükségem nincs rà, mert tudok ismerkedni a lànyokkal, de itt a GYIK-en feltűnően sok a tinderes pasi... Hogy a fenébe lehet annyira komolyan venni egy ostoba netes tàrskeresőt, hogy még külön ide is tinderes kérdéseket tegyenek fel? Lehet ennyire hülyének lenni a csajozàsban, hogy még a netes ismerkeséshez is segítség kell?
Meg egyébként mi ez a nagy tinder àradat, ezek a pasik pénzt kapnak is a tinderes kérdésekért?
Nos, akkor màs az ismeretségi körünk. A környezetemben nem igen kell az embereknek "tinderes pasivà" vàltozni ahhoz, hogy nőt kapjanak. A csajok még könnyebben ismerkednek. Én a Tinder jelenséggel itt talàlkoztam, bàr ki tudja, lehet kipróbàlta màr màs is a környezetemben csak szégyenlik. Nem csodàlom, mert én biztos nem merném elmondani, hogy tinderezek (ha tindereznék). :D
Hàt azt kötve hiszem. Ha egy pasi valamiben jobb mint én, az azt jelenti, hogy még nàlam is könnyebben ismerkedik. Nincs szüksége tehàt arra, hogy tinderezzen, ha könnyen fel tud szedni nőket. A jó nők meg azért tindereznek, amiért posztolnak magukról egy csinos képet instàn/FB-n. Kapnak vagy 500-1000 làjkot/kommentet, de nagy ívben leszarjàk, vissza sem igazolnak, és csak a közeli ismerőseik kommentjeire reagàlnak. Nekem ne akars beadni, hogy ahol a GYIK-es lúzer banda aktívan tevékenykedik, az olyan f**za oldal lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!