Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok ábrándulva a férfiakból és leginkább a szexuális dolgaik, vágyaik miatt. Mit tegyek? Utasítsam el? Fogadjam el és alkalmazkodjak.
Utolsó párkapcsolatban az illető a hármast erőltette... szex közben úgy ment el, hogy hangoztatta milyen lenne itt egy harmadik, én (!) hogy nyalnám a másik csaj punciját, fogdossnám a melleit ő pedig közben hátulról dugná...
nem vagyok leszbikus.. miközben ő elélvezett nekem a gyomrom forgott....
Másik párkapcsolatomnak vége lett, mert őszinte volt velem, és kifejtette miket akar .. sorolom, teljesség igénye nélkül..:
- szopsz és nyalod a fenekem
- fistingelni és azt is hogy te is csináld nekem
- megujjazd vagy megdugd az én fenekem
- meglepnél 3-4 havonta egy általad szervezett hármassal.
- megélni az animalos dolgokat
Másik attól élvezett el, inkább azt mondom CSAK attól állt fel a farka, ha a fenekét nyaltam ... szintén a gyomrom forgott ... első szex után hagytam az illetőt.....
Másik attól ment el, ha belepisiltem a szájába....
PRŰD VAGYOK ???
Te nem prűd, hanem hülye vagy, de nagyon, ha bármelyik fent sorolt aberrációkba belementél úgy, hogy nem volt hozzá gusztusod.
A férfiak zömének nincsenek ilyen beteg vágyai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!