Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajozásnál hogy adjam elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásnál hogy adjam elő versenyképesen azt hogy mekis dolgozó vagyok és ez nekem teljesen megfelelő?

Figyelt kérdés
F/28
2019. máj. 12. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Mondd nekik, hogy tanulási céllal beépültél a konkurenciához ipari kémnek, de igazából saját csirkesütő/hamburgerező felépítése a célod. Itt mindent megtanulsz, h majd a sajátodban használhasd.
2019. máj. 12. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá pirospizsamásfiú :)
2019. máj. 12. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Biztosan vannak olyan lányok, akik szintén mondjuk a szalag mellett ülnek minimálbérért, és ez nekik elég. Az ilyenek biztosan elfogadják, hogy szerinted téged erre szánt a teremtő/Isten/Allah/sors vagy a pályaválasztási tanácsadó.

Ez esetben a magam nevében beszélek: nekem kevés lenne. Egész életemben törekedtem, hogy mindig több, jobb legyek, és el is jutottam A-ból B-be, amire nagyon büszke vagyok. De nem tudnék olyan emberrel lenni, aki nem gondolkodik hasonlóan.

2019. máj. 12. 19:17
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

Kedves Kérdező,

ha nem csak oltást akarsz kapni, akkor ezt a kéttagú kifejezést használd a következő kérdésedben:

Csajozásnál hogy adjam elő versenyképesen azt hogy mekis dolgozó vagyok és ez nekem MOST MÉG teljesen megfelelő?

Azonnal megváltozik a válaszadók attitűdje, meglásd. Ja, és a lányoknak is így nyilatkozz.

2019. máj. 12. 19:20
 15/21 A kérdező kommentje:

Durva. Egyet nem értek. Hogy lehet az hogy az ott dolgozó lányoknak meg általában simán van pasijuk?

Őket nem kérdezgetik a pasik hogy "mit akartok az élettől"?

2019. máj. 12. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Balázska, nem úgy volt, hogy újra elkezdted az egyetemet?
2019. máj. 12. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#15: A lányoknak ez csak diákmeló suli mellett, úgy.
2019. máj. 12. 19:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem sikerült az egyetem, 2 kreditet csináltam első félévben, inkább ott hagytam.
2019. máj. 12. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
"Egy multinacionális vállalatnál felelek az emberek fiziológiás szükségleteinek kielégítésében. Feladatom, hogy emberekkel foglalkozom és örömmel tölt el, hogy azonnali visszajelzés kapok tőlük, általában elégedettek a munkámmal."
2019. máj. 12. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:
34%

"Akik ma itt a gyakin f*kázzák a társadalomban betöltött funkciódat, azok állnak sorba kajáért holnap."

Már aki szereti a junk food-ot. Én például magamtól soha be nem tenném a lábamat oda.

2019. máj. 12. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!