Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül létet fogadtam életemre, s úgy látszik bevonzottam. Mi lehet az oka? 19L
19 éves vagyok, most végeztem középiskolai tanulmányaimmal. Már kisgyermek koromban megtettem azt a kijelentést, hogy "én nem megyek férjhez",s ez az elhatározásom a mai napog meg van. Sosem volt még barátom, és beszélgetni is csak 2 fiúval beszélgettem (ami szerintem sok is, de a mai világban kortársaim és a fiatalabb geberáció naponta legalább 5-6 al beszél egyszerre).S talán 3 plátói, bár fájdalmas szerelmem volt.
A kérdésem az lenne,hogy ezt az életstílust be lehet vonzani? S a bebeszélés miatt nem alakítok ki kapcsolatot "úgy" az ellenkező nemmel.
Nyilván azt fogják írni egy páran,hogy csúnya vagyok, ami így is van, de húgommal elvileg "full egyformák" vagyunk se bár ő még csak 15 éves mégis érdeklődenek utánna ő meg még jobban mások iránt.
Nyilván vannak az én személyiségemnek is problémái, de sok barátom van,s a fiúkkal is jól kijövök(imádok velük focizni),van 2 legjobb fiú barátom is.
Mi lehet az ok ha nem a bevonzás?
-Nem mai lány vagyok
-Régimódi, templombajárós vagyok
-Jó tanulö vagyok
-Vagy mert vezető szerepet töltök be iskolámban
Azaz SOK vagyok?
Előre is köszönöm annak,akik megpróbál azonosulni nehéz egyéniségemmel :)
Köszönöm szépen a válaszokat! És igen teljesen igazuk van abban,hogy ha nem akarom miért is érdekel(szerintem erre is megvan a válaszom, hisz annyira általános ez a mai világban,hogy párban vagyun, inkább divat, és persze hogy furi hogy kortársaim 10 barátot tudhatnak maguk mögött).
Az is igaz,hogy valóban lehet nem vagyok 19 éves szinten,de!! az nem,hogy felsőbbrendűnek érezném magam bárkinél is.
Ui: A fiúkkal nem társkeresés miatt focizom, hanem azért mert a lányok nem tudnak :D

Van egy ilyen 34 éves, szűz, lány haverom mint te kérdező.
Egyrészt már a bemutatkozást így kezdi, hogy ő nem pasizik, neki nem kell kapcsolat, ne is próbálkozzon senki
Másrészt egyfolytában azon pörög, hogy tetszik e a férfiaknak, milyen csaj, biztos nem az olyan nők kellenek nekünk, mint ő (amúgy csinos csaj, csak ugye van ez a nem kell kapcsolat, nem kell szex defektje).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!