Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha valaki túl nagyot csalódott és még ezt nem dolgozta fel teljesen lehetséges, hogy valaki kihozza ebből és újra szerelmes legyen?
"... valaki kihozza ebből..."
Micsoda??? Tehát valaki még nem tette túl magát valami régi csalódáson, szenved, őrlődik magában, és én húzzam ki a slamasztikából? Milyen idióta egy felfogás ez? Mi vagyok én, a Máltai Szeretetszolgálat? Előbb inkább mindenkinek rendbe kéne tennie magát nyak fölött, aztán belevágni valami újba, s nem egy új lehetőségtől várni a csodát, hogy majd a lovag "megment" a depiből. Sok kapcsolatfüggő hülye.
Ne ítélkezz, 3. válaszadó.
Úgy értettem, hogy van egy férfi, aki már egy éve egyedül van, tehát Nem kapcsolatfüggő(!!!) megismerkedik egy nővel, aki gyorsan elkezd hatással lenni rá, de az adott férfi ettől megijed a múltbeli rossz tapasztalatai és az esetlegesesen elvarratlan érzelmi szálai miatt. A nő nem érti először, hogy miért vált bizonytalanná az addig tökéletes lovag, de aztán megérti...ebben az esetben a nőnek megéri kivárni, türelmesnek lenni remélve, hogy szerelmes lesz a férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!