Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, ráadásul szégyellem is magam?

Figyelt kérdés

Valahonnan összeszedtem valami hüvelyfertőzést, amit már kezelek.

A párommal azért még friss a kapcsolatom és eléggé szégyellem magam emiatt, de mindenképpén beszélek vele személyesen hogy most a szex us kizát dolog.(hétvégente találkozunk)

2019. máj. 10. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hat ha nem gomba az gaz, mert akkor befigyel egy kis antibiotikum kura. De mindenkepp keress fel orvost, mert lehet egyszerre gombas es bakterialis fertozes is es ezt ranezesre nem lehet megallapitani, csak tenyesztessel. Es jol mondjak, a parod egeszsege miatt is fontos errol beszelni.
2019. máj. 10. 19:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Elmondom persze, nem akarom titkolni. Köszönöm a válaszokat.

Nődokim sajnos szabadságra ment, kerestem még egy másik dokit de ő fel se vette a telefont. Vettem egy tesztet ami kimutatta hogy bakteriális, tünetem csak a rendelenes kellemetlen srárga folyás. 2napja használok kenőcsöt

2019. máj. 10. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a szegény apáca. ,,Valahonnan" összeszedte.
2019. máj. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!