Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit csinálnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit csinálnátok ha egy nálatok erősebb férfi előttetek hajtana rá a barátnőtökre?

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 23:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

A barátnőm elhajtaná a próbálkozót, mert neki csak én vagyok.

Ráadásul "száníkozó" típus, tehát elég nagy a valószínűsége, hogy meg is alázná a próbálkozót :D

2019. máj. 9. 08:09
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha udvarolna neki valaki valami gáz szöveggel indítva, akkor elég annyit mondani, hogy bocs, de foglalt és átöleled. Ha meg egy 150 kilós kigyúrt erőszakoskodna, akkor mihamarabb húzzatok el onnan (ha leblokkolna, megfogod a nőd kezét és viszed). Nem tudom, mit kell ezen túlgondolni meg kakaskodni, ha nincs esélyed. Meg tényleg nem érdemes olyan helyre járni mondjuk szórakozni, ahol jó eséllyel ilyen történik.
2019. máj. 9. 08:32
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Finoman kézenfognám a nőmet hogy gyere szépen megyünk. Ha ellenkezne vagy visszakozna akkor sarkonfordulnék és örülnék hogy idejében kiderült.
2019. máj. 9. 10:21
 24/28 anonim ***** válasza:
82%
Értelmes nőnek nem fog imponálni, hogy verekszel. Épp ellenkezőleg. Ott fog hagyni, mert egy agresszív állat vagy.
2019. máj. 9. 10:30
 25/28 peca1000 ***** válasza:

Ezért kell olyan kinézetű nővel járni, hogy senkinek eszébe ne jusson udvarolni neki.

Szórakozóhelyre meg nem megyünk, ott van esély ilyesmire.

Max. mozi, színház.

2019. máj. 9. 11:56
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

Mekkora primitiv nepseg..

Az en baratom ugyan nem volt mellettem, amikor spiccesen kicsit ram nyomult egy friss haverja, de konkretan azt mondta utana, hogy teljesen megerti a sracot, mert ellenallhatatlan vagyok:D Utana ugyanugy haverkodott vele, mint addig.

En mondjuk kiakadtam eloszor, de elgondolkodtato, hogy mennyi stressztol megkimeli magat az ember, ha nem feltekenykedik. Es annyira imadom, hogy ilyen magabiztos, hogy sosem csalnam meg.

Te is irod, hogy szorongsz - probald meg inkabb bevenni a les.zarom-tablettat!

2019. máj. 9. 12:06
 27/28 A kérdező kommentje:

Ez a szorongás nálam régi dolog, hogy mi lenne ha nem tudnám megvédeni egy szerettemet ha mondjuk megtámadnák, barátnőtől függetlenül is.

Az meg hogy például szórakozóhelyen ráhajtana valaki más főleg az ismerkedési fázisban, az első pár randin lenne necces és megalázó amikor még nem ismerjük egymást annyira a lánnyal és könnyen lecsaphatnák a kezemről. :D

2019. máj. 9. 12:42
 28/28 anonim ***** válasza:
De nem nezel te tul sok westernfilmet? Ki tamad meg kit es hol 2019-ben?:D Meg soha nem volt ilyenben reszem, kivulallokent sem, max nagyon alvilagi helyekkel kapcsolatban hallok ilyenrol..
2019. máj. 10. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!