Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit csinálnátok ha egy nálatok erősebb férfi előttetek hajtana rá a barátnőtökre?
#9. Nem kell megvédenem a lányt, ha nyerhetek neki időt. Az meg a másik fele a dolognak, hogy attól, hogy valaki erősebb, mint én, 1/1-ben még van simán esélyem kiütni.
Én pl jóval nagyobb, erősebb és okosabb vagyok, mint egy tégla, de ha úgy alakul, a tégla ki tud ütni. :)
Meg kell az ilyeneket előre beszélni a lánnyal.
32/f
A barátnőmre hagyom, ha menni akar menjen.
Az okos kutya póráz nélkül sétál a gazdája mellett
A férfiak 80-90%-a ilyen konkrét esetben nem tudná megvédeni a barátnőjét se magát. Lásd a törökszentmiklósi dohánybolt.
Azt hogy ezt a helyzetet hogy lehetne megoldani és miért alakult igy, ne részletezzük!
De ez miatt "kár aggódnod" mert a váratlan és szándékos támadást tényleg csak néhány százalék tudná megoldani.
Egyszerűen nem a harcra vagyunk ma már beprogramozva.
16 - megnéztem a videót a törökszentmiklósi esetről, elég durva.
Az a baj hogy ha már barátnőm van kénytelen vagyok beleállni az ilyen kötekedőkbe és én is annyit tudnék tenni hogy megveretem magam amíg elszalad. Amíg nincs barátnőm megtehetem hogy beszólnak és odébbmegyek, nem foglalkozok vele, de ha vele kötekednének nem hagyhatnám szó nélkül mert onnantól nem tekintene rám férfiként.
El kell kerülni az ilyet, ha tudod vagy együtt meglépni belőle. Csak akkor kell harcolni, ha nincs más lehetőség.
32/f
"Párom hagyni szokta, hogy halál nyugodt hangnemben porig alázzam a srácot. :D"
Azért azt megnézném, egy befüvezett cigó mit lép erre, de gyanítom, hogy nő vagy, vagy nem vagy nő, utána már csak tejbegrízt tudnál enni egy darabig.
Nem tudom, hogy be voltak-e füvezve, de egyszer a Nyóckerben három cigó pasi idejött, hogy mit csinálok ott egyedül. Kicsit beszélgettem velük, a végén ők kísértek el a metróig, nehogy bajom essen.
Ebből élek, hogy rábeszélek embereket erre-arra, és eladok ezt-azt.
Kérdező: ilyen esetben az a legjobb, ha át fogod a derekát, mondod, hogy ne foglalkozzon vele (Ne szóljon vissza) és egyenletes tempóban elmentek. Azzal nem segítesz, ha előbb téged üt ki, aztán ott a nőd egyedül.
Ha ököllel kell védenem a kapcsolatom, akkor a fene ott ette meg az egészet.
A párom nem a tulajdonom, ha úgy dönt, hogy nem utasítja vissza a közeledőt, akkor a kapcsolaton toprengek el, nem verekszem. M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!