Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy farasztonak talaltatok, hogy mindenkinek bejottok?
Egy 20-30 közötti nő, ha nem kifejezetten csúnya, a férfiak 90%-át simán megkaphatja, ha kezdeményez. Oké, lehet, hogy csak szexre, de akkor is.
Ez inkább a férfiakat minősíti, baromi szánalmasak tudnak lenni férfitársaim, ha punciról van szó. Én szinte biztosan lekoptatnálak, eléggé "különleges" az ízlésem ;)
1. Próbàld meg azt, hogy nem te kezdemènyezel, nem te mászol rá a pasikra, lám hány olyan férfit találsz, aki nàlad kezdeményez, érdeklődik feléd komolyabban, anélkül hogy te mutattad volna az érdeklődésed, hmmmm?
2. Nem azon van a lènyeg, hogy az elején kinek jössz be, hanem az, hogy később is veled akar-e lenni. Hány ilyen férfi van?:) Na ugye? 1-1 alkalmi komolytalan kapcs miatt még nem jössz be te senkinek..,
3. Ne csak olyan férfit keress, aki csak alkalmat akar kihasználni. Szerintem ebből amúgysem lehet érezni, hogy annyira bejönnél valakinek. Én frászt kapok attól, ha valaki ismerkedni akar velem, de közben nem érzem komolynak. Kihívás találni olyan férfit, aki komolyan ősszeakar jönni és komolyan érezteti, hogy érdekes vagy számára és szerelmes beléd!
Az én megoldásom erre az volt, hogy nem kezdeményeztem pasiknál, hanem akik léptek felém és tényleges érdeklődést mutattak, azok közül szelektáltam.
De hamar kiestek, mert folyton volt valami, ami miatt nem passzoltunk.
De pár éve nem kell ezzel foglalkoznom hálistennek, mert jött a számomra tökéletes, így a más pasira ránézni sem bírok :)
Volt. Pasiként volt olyan hogy kb. az összes kolléganőmnek bejöttem, meg a gyakorlaton lévő kis diákcsajoknak, a partnercégek területi képviselő nőinek... Ezek elég idegesítőek voltak. Az itt punci után siránkozók azt hiszik hogy ez milyen jó dolog... Inkább rohadt idegesítő a szituációk minden ismérveivel együtt.
De szerintem te csak egy kislány vagy, aki valójában nincs is benne semmiben, nem is történik veled semmi, csak beképzeled mint a nők úgy általában!
Mert semmi konkrétumot nem írtál, belegondolni bármit belegondolhatsz egy nézésbe vagy akár egy konkrét szexuális ajánlatba. És azért mert egy pasi flörtöl, nem biztos hogy meg is tenne bármit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!