Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek két szüzessége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek két szüzessége van? Egy hetero meg egy homo?

Figyelt kérdés
Ha szexnek tartjuk azt amit a homo emberek egymással képesek megtenni és nem csupán pettingnek, akkor első alkalommal elveszítik szüzességüket. Ellenben a hagyományos értelemben megmarad a szüzességük.
2019. jan. 7. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Freud hozzád képes egy szimpla hobbifilozofáló volt
2019. jan. 7. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Megnevettettél. :D

Jobb, ha tudod, hogy a szüzesség egy idejétmúlt fogalom, és egy olyan korból származik, ahol a közösülés egyetlen elfogadott formája a vaginába hatolás (pénisszel) volt. Minden más, tehát az orál, anál és a homoszexuális hajlamok megélése is devianciának, sőt szodómiának minősült, nem vették számításba, gondolni sem akartak rá. Ettől függetlenül tisztaságot, ártatlanságot, érintetlenséget jelentett már akkor is. Ha mindenáron ragaszkodni akarnánk a használatához, szerintem úgy volna igazságos, ha kiterjesztenénk a szüzesség elvesztését minden tevékenységre, amelynek közvetlen köze van a szexualitáshoz.

Ez nem valami természeti törvény, csak egy szó, emberek alkották, tehát úgy értelmezed, ahogy akarod. Mint ahogyan mindenki más is.

2019. jan. 7. 00:58
 3/4 peca1000 ***** válasza:
100%

Én eddig csak a hetero szűzességemet vesztettem el. :)

Viszont voltam már prosztata vizsgálaton, úgyhogy bizonytalan vagyok :D

2019. jan. 7. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha bármilyen szexuális aktust be kell számítani akkor a maszturbáció meg az önmagunkhoz kötődő - harmadik - szüzesség elvesztése?
2019. jan. 7. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!