Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta el mindenkinek hogy terhes ha utána meg elvetette?
Most mindegy hogy kiről van szó , de egy lány terhes volt mindenki tudta tehát elmondta mindenkinek aztán meg elvetette.
Szerintetek nem akarta elvetettni vagy akkor miért mondta el mibdenkinek?
És mielőtt azt írnatok nincs hozzá közöm de van hozzá közöm de többet nem írhatok.
Ja hát akkor biztos van, ha te mondod.
Ehhez egyes egyedül akkor lenne közöd, ha te lennél az a lány, de akkor meg tudnád, mit miért csináltál.
Lehet sérült volt a baba, lehet elvetélt, lehet elvetette, mert lelki gondjai voltak, lehet rossz volt a kapcsolata, anyagi háttér is lehet..
Szerintem esélyes, hogy valami nem volt rendben a fejlődésével, csak nem kötötték az orrodra.
Akkor is van hozzá valamennyi köze, ha ő az apa.
Amúgy nem tudom. Elmondta mert nagy hír aztán elvetette mert jobbnak látta így vagy mert nem készült még fel az anyaságra.
Velem ez akkor fordult elő, mikor a baba beteg volt, és megállt a szíve, s csak egy ultrahangon láttuk.
Előtte már mindenki tudta. A legközelebbi hozzátartozóknak elmondtam, közeli barátoknak, hogy mi történt, a távolabbiak csak látták, hogy nem lett nagy a hasam, de meg senki nem kérdezte. Illetve egy távolabbi ember jött oda, hogy hallotta, hogy mi történt, s hogy jól vagyok-e, rendben van-e velem minden eü, lelki szempontból.
Tehát nem biztos, hogy ő vetette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!