Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek mennyire számít, hogy a férfinak hány kapcsolata vagy szexpartnere volt korábban?
Rendkívül fontos; nem is annyira a kapcsolatai mennyisége, hanem a minősége miatt.
Aki egész életében úgy kezelte a nőket, mint az egyszer használatos szexjátékokat, azt nyilván elkerülöm messzire.
Olyan sem kéne aki pénzért vett szexet (vagy inkább közösülést / basz.ást mert szexet nem lehet venni) egy prostitol.
És olyan sem, aki csalta az exeit.
Aki a másik nemmel való kapcsolataiban igénytelen, azt jobb minél előbb kiselejtezni véleményem szerint.
Engem annyira nem érdekel, csak 20-25 partner felett kezd megszólalni a vészcsengőm.
A párom szűz volt, amikor összejöttünk, és teljesen megfelel nekem, nagyon jó az ágyban, jobb, mint az az exem, akinek több, mint 40 partnere volt.
Tragédia,egyszerűen bőgök.
Hogy lehet egy ilyen dolgot túlkombinálni?
Sok "komoly" kapcsolat = az illető hülye és komolytalan.
Semmi tapasztalt = nemileg nem férfi.
Sok "kaland" = egy x szám felett biztos többet tud a nőkről mint néhány itt felszólaló csajszi.
Volt aki rákérdezett: nálam mennyi az annyi? Lehet nem kaptak levegőt,de senkivel sem lett vége vagy akármi amiatt mert pasiként éltem.
A múlt az enyém. Senkinek semmi köze hozzá.
Azonnal dobom a csajt ha nagyon firtatná a múltamat.
Egyébként csak annyi a bűnöm, hogy kifogtam mindig olyan lányokat akikkel elromlott pár hónap, fél év után. Általában nem rajtam múlt, egyszerűen teljesen megőrültek idővel... én meg nem bírom a domináns parancsolgató, sértődékeny pszichó pi..csákat.
Úgyhogy az "adóbevallásban" azt mondom két komolyabb volt, és 1-2 rövidebb. Efelett nem részletezem senkinek sem ismerkedéskor a múltamat. Ez tökéletesen bevált. Ha nagyon firtatná a múltamat, akkor felállok az asztaltól és otthagyom. Nem ér annyit nekem, hogy kivallassanak.
"Olyan sem kéne aki pénzért vett szexet egy prostitól"
Nyugi nem fogod ezt megtudni. Mert a pasik ezt nem fogják neked elmondani. És hidd el rengeteg pasi volt már prostinál, csak te nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!