Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyi az a minimum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi az a minimum mit a férfi keressen?

Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 18:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%
#19: A pncit adják bele a közösbe, nincs kétség, csak elvárások. Rosszlanyok.hu 2. felvonás, semmi különbség. (És tisztelet a normális értékrenddel válaszló keveseknek.)
2019. máj. 7. 20:58
 22/27 anonim ***** válasza:
Amennyiből ő maga kijön és marad keret a szabadidőre.
2019. máj. 7. 21:18
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem írom le mennyit keresek, de ha van csajom havi kb 100 ezret rá szoktam költeni és kicsit se bánom, imádom hogy szexi cuccokba van velem, vagy éppen gondolunk egyet, elmegyünk kikapcsolódni hétvégére egy vidéki hotelbe. Neki semmire nincs gondja, így is van jól. Aki nem éli át ezt az érzést nem tudja milyen, mikor ott van vele egy klassz nő, aki felnéz rá mint férfi és teljesen oda is adja magát. Nincs családom, anyagiakban megvan mindenem, mire másra költenék? A pénz igenis számít. Magamban jót mosolyogtam itt pár női kommentelőn, akik beérik 150 ezres fizuval rendelkező faszival és maguknak is bemagyarázzák milyen jól megy, szuper életük van. Kíváncsi lennék mennyire hülyülnének meg, ha a suzuki helyett egy porscheba ülnének. De gondolom, ők nem "olyanok". :)
2019. máj. 7. 21:35
 24/27 anonim ***** válasza:
#23: Most a fantazmagóriádra kapsz 50 privátot; ne felejts gumit használni. Nem a Porschere és én sem írom le a pontos számot, de megtehetném a havi 100-at nőre; viszont elvből nem tartok el senkit. Aki elvárja, azt nem. Aki nem, azt szeretetből igen. (És majd kapsz a feministáktól, hogy "felnéz rád, mert ezt és azt vettél neki":) Ne felejtsd, szóltam:)) (Nekik egyébként semmi nem jó). Amúgy, - és ne érts félre -, itt havi 1 milliós összegekről megy a vita; holott a 100ezer kb standard.. kimondatlanul.
2019. máj. 7. 22:10
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha mi a kettőnk által összedobott 400 ezer forintból járunk majdnem minden hétvégén kirándulgatni, veszünk igényes cuccokat stb. akkor mi valamit rosszul csinálunk? Vagy ha felnézünk egymásra így is? Nem a pénz miatt, hanem mert baromi értékes embernek tartjuk egymást.

De majd igyekszem akkor rosszabbul élni belőle és nélkülözni, teljesen igazad van. A páromat is lenézem ezentúl, mert mi az már, hogy így is többet keresünk, mint az átlag.

2019. máj. 7. 22:20
 26/27 anonim ***** válasza:

Havi 200 ezer mondjuk.

Van saját lakásom, ha én is keresek majd legalább ennyit, akkor azért ketten 400 ezerből meg tudnánk élni szerintem, később pedig lehet feljebb lépni.

2019. máj. 7. 22:31
 27/27 anonim ***** válasza:

A nők anyagiasak kérdésnél a válaszok: Nem anyagiasak, csúnya férfiak általánosítanak.

Kérdés arról, hogy mennyit keressen a férfi: A válaszok több, mint fele átlag feletti fizetésről szól... :D

2019. máj. 8. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!