Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar mindenki vekony lenni? Miert annyira vonzo ha egy no kislanyos, es nincsenek domborulatai?
En siman tudnek full vekony lenni,nem okozna kicsit sem gondot,mert gyors az anyagcserem.Sot vekony is voltam sokaig.De nekem egyaltalan nem tetszett hogy ugynezek ki mint egy fogpiszkalo,ezert kicsit jobban oda figyeltem hogy tobb kaloriat vigyek be,igy fel is szedtem 7-8 kg.Es igy is vekony vagyok,de nem vagyok deszka.
Miert tetszik olyan sok embernek az a nagyon vekony alkat?
Ízlések és pofonok. Mindenkinek más tetszik más az ízlése. Van aki a vékonyakat, van aki a sportosakat, van aki az átlagosat, van aki az elhízottat szereti.
A vékony alkat egészséges, a szervezetnek nem megterhelő, nem kell pl. 10-20 kg feleseget cipelne napi szinten.
Persze a szervezet lehet ettől beteg, de most nem ez volt a kérdés.
Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. És tudod az se mindegy, hogy az a domborulat lötyögő zsír, vagy feszes és izmos, pl. a popsinál.
A probléma az, amikor valaki domborulatai csak zsírból vannak.
Szóval ha valaki kerek popsit szeretne, az igenis kezdjen gyúrni rá! Tömegnövekő étrend, plusz edzés, guggolások főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!