Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki azt kérdezi tőlem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azt kérdezi tőlem, hogy mivel foglalkozol válaszolhatom ironikusan azt, hogy lustálkodással, henyéléssel, semmittevéssel?

Figyelt kérdés
Unom az ilyen sablon kérdéseket és inkább ironikusan válaszolnék erre. :D Csak az a gond, hogy egyesek nem értik az ironiát és túl komolyan veszik magukat. Nekem alapból az irónia a legjobb humor érzék forrásom.
2019. máj. 6. 11:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos,hogy akivel ismerkedek mit csinál. És szerintem általában fontos az embereknek.

Az,hogy mivel foglalkozol sok mindent elárul Rólad. Pl.Rólad is, ha ezt mondod.

2019. máj. 6. 14:52
 22/27 A kérdező kommentje:
Miért kell mindenkiben a potenciális léhűtőt látni? Ezt hívják ítélkezésnek. Nem lehetne emberségesebben kiindulni a másikból és nem potenciális semmittevőt kinézni belőle? Nekem ezért visszatetsző ez a mivel foglalkozol kérdés, mert nem szeretem, ha tesztelnek, nem szeretem, ha valaki áruként tekint rám amit érdemes e megvenni. Emiatt sokkal szívesebben ironizálnék, mert ha látom rajta, hogy nem ítélkező típus, hanem szeretetteljesebb, lazább, akkor szívesebben ismerkedek vele.
2019. máj. 6. 15:22
 23/27 A kérdező kommentje:
Ja és nem a munka határozza meg az embert, ez egy kapitalista hazugság én meg nem szívlelem se a kapitalizmust se a hierarchikus berendezést.
2019. máj. 6. 15:23
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehetne emberségesebben kiindulni a másikból és nem potenciális semmittevőt kinézni belőle?"

Ha azt írod a csajnak hogy a semmittevéssel foglalkozol akkor hogy akarod hogy ne a semmittevőt nézze ki belőled? Ember, gondolkodj már kicsit, még saját magadnak is ellent mondasz.

2019. máj. 6. 15:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké, kérdező, és ha a csaj azt kérdezi, hogy miből élsz? Arra mit fogsz felelni?
2019. máj. 6. 16:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ajánlanám a figyelmedbe az alábbi posztot:

[link]

2019. máj. 6. 16:32
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt már megtapasztaltam hogy aki saját magát humorosnak tartja, az sosem humoros, maximum kínos.
2019. máj. 6. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!