Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt kérdezi tőlem, hogy mivel foglalkozol válaszolhatom ironikusan azt, hogy lustálkodással, henyéléssel, semmittevéssel?
Figyelt kérdés
Unom az ilyen sablon kérdéseket és inkább ironikusan válaszolnék erre. :D Csak az a gond, hogy egyesek nem értik az ironiát és túl komolyan veszik magukat. Nekem alapból az irónia a legjobb humor érzék forrásom.2019. máj. 6. 11:39
11/27 anonim válasza:
Miért neked nem fontos, hogy mivel foglalkozik a leány? Nem mindegy, hogy kocsmai pincérnő, műkörmös vagy mondjuk orvos.
12/27 anonim válasza:
Az a baj, hogy sok fiatal férfi tényleg ezt űzi főállásban, és így nem vicces.
13/27 anonim válasza:
#12 Mi a baj ezzel, amíg megél belőle?
14/27 anonim válasza:
Nekem sem jönne le, hogy vicc. És előbb jutna eszembe (mivel gyakoribb), hogy nem véletlenül munkanélküli és a szülei tartják el a kisnyugdíjból, és helyettük keres B-tervet, minthogy annyira gazdag, hogy semmit nem kell csinálnia.
15/27 anonim válasza:
Nyugodtan válaszold ezt, csak ne csodálkozz, ha aztán mindenki eltűnik.
Ez egy teljesen normális kérdés elsőre, ebből lehet további témákra evezni.
Mert te nem szeretnéd tudni, hogy ha komolyan szeretnél megismerkedni valakivel, hogy a csaj eltartott "háztartásbeli", bár persze se gyereke, se férje, se háztartása :D vagy tanul, dolgozik és ha dolgozik akkor hostess vagy akármi más? Ha komolyan gondolod a párkeresést, gondolom nem mindegy.
17/27 peca1000 válasza:
Amikor ezt a "poént" vigyorogva elsütöd, utána mond azt is, hogy csak vicceltél, valójában ezt.......dolgozom.
Mert ha nem árulod el, hogy mi a munkád, akkor joggal gondolnak valami léhűtőnek, és el fognak zavarni.
18/27 anonim válasza:
Lehet olyan foglalkozásod van, amire nem vagy büszke?
19/27 anonim válasza:
Mikor az éjszakában dolgoztam,és ezt megkérdezte valaki,azt válaszoltam hogy ezzel is azzal is,az a lényeg hogy én keresem meg a pénzem,nem a te pénzedből élek,van más kérdés ? Simán elütném iróniával is,mivel én úgyis tudok beszélgetni hogy ezt nem kérdezem meg.
20/27 anonim válasza:
A hideg ráz az ilyen önmagát humorosnak képzelő emberektől. Írni sem tudsz helyesen, vicces sem vagy. Az elsőn még tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!